pajautaa

sacepumi un jūsu pieredze

« previous entry | next entry »
Jan. 4., 2010 | 01:13 pm
posted by: yulungu in pajautaa

Domāju, ka šodien varētu uztaisīt kartupeļu-gaļas-tomātu-paprikas-siera sacepumu...bet.. ir viens bet.. man nestrādā cepeškrāsns... vai ir iespējams to visu sacept (tā lai nepiedeg un nav jēls) uz parastās pannas vai katla (diemžēl "pīle" ar nav vēl iegādāta :( )?

ja nu kas.. tad paldies par idejām :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

ю

from: [info]ttp
date: Jan. 4., 2010 - 01:20 pm
#

tad tas būs cepums nevis sacepums

Atbildēt | Diskusija


Italian crush

from: [info]yulungu
date: Jan. 4., 2010 - 01:22 pm
#

galvenais, lai būtu kas baudāms ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ю

from: [info]ttp
date: Jan. 4., 2010 - 01:23 pm
#

bez cepeškrāsns tur stūķis sanāks, bet nu pēc pagatavošanas ātruma saliec visu pannā un beigās pārkaisi ar sieru :)
hehe

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]dzeina
date: Jan. 4., 2010 - 01:20 pm
#

Var mēģināt uz ļoti, ļoti lēnas uguns, virsū vāku bez ventilācijas.

Atbildēt | Diskusija


Italian crush

from: [info]yulungu
date: Jan. 4., 2010 - 01:23 pm
#

paldiesiņš :)

Atbildēt | Iepriekšējais


nepiš

from: [info]antijahve
date: Jan. 4., 2010 - 01:36 pm
#

nesanāks, jo katrs jau savu laiku cepās.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Jan. 4., 2010 - 01:38 pm
#

Ja ir normāla panna (piemēram, akmens masas), sanāks. Ir darīts. Tik sieru pēdējo jāber virsū, bet tas jau attiecas arī uz krāsns sacepumiem.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


nepiš

from: [info]antijahve
date: Jan. 4., 2010 - 01:42 pm
#

mmmm, akmens masas panna.. Bija un izbija. cik par tādu tādu tagad prasa, nezini?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Jan. 4., 2010 - 01:42 pm
#

Nezinu gan, šī kalpo jau vairākus gadus :)

Atbildēt | Iepriekšējais


nepiš

from: [info]antijahve
date: Jan. 4., 2010 - 01:29 pm
#

īr, starp citu, tā darīts, kad dievišķā krāsns pieviļ! tik bez gaļas, bet tas jau būtību nemaina: visus tos brīnumus sagatavo atsevišķi, tad ņem tādu riktīgu pannu, saliek kārtās, kā jau sacepumā pienākas, pārlej pāri kādu bechamel mērcei līdzīgu maisījumu, nu, slapjumiņam, tad pa virsu sieru un uz mazas uguns virsū neilgu brīdi ;)
sanāk ļoti pat ēdami!

Atbildēt | Diskusija


Italian crush

from: [info]yulungu
date: Jan. 4., 2010 - 01:40 pm
#

ahā! tieši kaut ko uz to pusi domāju.. paldies, ka apstiprināji šāda procesa pozitīvu rezulātu :)
mca!

Atbildēt | Iepriekšējais


bloodflower

from: [info]cure
date: Jan. 4., 2010 - 06:18 pm
#

es šodien tieši ar sacepumu, tik plītī. bet nu, visu sataisa atsevišķi - savāra kartupeļus, sacep piemēram, malto gaļu un saliek kārtiņās uz parastās pannas un sautē vainu saldajā krējumā, vai kādā citā, kā jau augstāk minēts, slapjumā .)

Atbildēt