rūsganais sprakšķis

tomēr neuzrāpos vakar uz skatuves pie tiem čelliem.

rūsganais sprakšķis

tomēr neuzrāpos vakar uz skatuves pie tiem čelliem.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tākā koncerts izrādījās nepiedienīgi vienā daļā un īss, sanāca,ka beigas bija pirms vēl disene sākties sāka.
un man no vīna šausmīgi gribējās rīt, pareizāk sakot, es biju pāris stundas meditējusi par to,kā man ļoti gribas Cēzara salātus, tāpēc pa ceļam iebraucām ieēst, vispirms iguānā, kur man piedāvāja cēzarsalātus ar nevis romiešu,bet ledus salātiem.
pie šāda piedāvājuma ar aizvainotu seju piecēlos un aizgājām uz andalūzijas suni, kurā brīnumainā kārtā (ņemot vērā manu karmu,ka tad,kad zinu,ko gribēšu ēst, tas nekad nav) viņi bija gatavi man pasniegt cēzara salātus.

nu,i zrja, karma jau klusi stūrītī nesēdēja.
nesaprotu,kas tas man par tādu mazohismu mēģināt atkal un atkal aplauzties.
es nezinu,kastā bija par majonēzes mērci, bet tai nebija ne attālas līdzības ar to,kam būtu jābūt. un bekons!!! baigi forši,ka saber daudz, bet es tomēr preferētu mazāk, bet normālu bekonu un normāli apgrauzdētu,nevis vnk izpeldinātu eļļā.
ai, šausmīgi savīlos. un pēc tam jau vairs prāts ne uz kādām disenēm nevilka

ā, un vēl un vēl!!!! viņiem zaļumu sviests izrādījās zinietkas??? m-a-r-g-a-r-ī-n-s !!!! vipār, tai mirklī man gribējās celties un iet prom. WTF? margarīns ar zaļumiem, srsly?

kur jūs ēdat Normālus Garšīgus Cēzara salātus?
  • esmu ēdusi tos tikai reizi, tas bija malibu (malibu pizza? ai, nu tā iestāde vecrīgas sirdī). ar lasi. ko es varu teikt - baigi labie tomātiņi, olīves un siers.
    • !!!!
      cēzarsalātos nav jābūt nekādiem tomātiņiem vai olīvēm

      jau bekons ir nokāpe no normas, bet no tās nevaru atturēties, bet tā galvenā lieta ir mērce un tas ir tāds kulināristiskais mišns imposiblis lielākajai daļai ne paŗāk pretenciozu ēstuvju.
      • a kam tad tur vispār jābūt? :D nu, mērce gan tur bija godam, kaut kāda (droši vien) eļļa ar zaļumiem, vot, tikai, kā vienmēr - par maz.
        • aaaaa!!!!!!!11111 viens viens viens VIENPADSMIT!!!

          sieviete, Tu pati saproti,ko runā? kautkāda mērce! kautKĀDA! nu tai mērcei taču jābūt tādai,kādai jābūt,tas tev nav sašeikot balzamiko ar eļļu un pipariem.
          ehh.

          lūk, un tāpēc arī visi pavāri dzīvo paŗliecībā,ka māk taisīt cēzara salātus, jo neviens neprotestē
          es jau arī vakar neko nepateicu,jo kamēr biju dāmistabā,viesmīle bija atnākusi un aizgājusi. :(
          • nē, nu, man tie salāti tikpat nekad nav garšojuši (pēc skata spriedu), tāpēc man nav skaidrības, par ko visi sajūsmā. klaut kādas salātlapas, zaļumi, nu, tur, siers, to saprotu, olīves, jā, bet tad jau tikpat labi suharikus var grauzt :)
            • Normāli- pati nekad nav ēdusi īstus cēzara salātus un saka, ka tie negaršo!! Muahahahaaaaa :D :D :D

              Neesmu ēdusi varžu kājas, man viņas negaršo :P
              • nu bet tur taču var redzēt sastāvdaļas!
                • Nu, ja tev liekas, ka šo salātu sastāvā ir eļļas mērce, olīvas un tomāti, tad nedomāju, ka vari spriest par to, vai šie salāti ir garšīgi vai nē :)
  • Ieteikšanas vērti vēl nav trāpījušies LV (labākos Cēzara salātus esmu ēdusi Tallinā!), bet kā vietu, kur neēst Cēzara salātus teikšu Ostas skatus, ja nu tur gadās būt. Vilšanās, kaut citādi ēdiens tur neslikts.

    Tā kā, ja ko labu atrodi, padalies ar mums ar.

    (Nav gluži īsti Cēzara salāti, bet reizēm, kad dikti gribas un nav variantu, nopērku Maximas sveramos- price/performance vismaz atbilst un kaut kas līdzīgs Cēzara salātiem aptuveni ir :D Protams, tikai aptuveni, un arī kā kuru reizi trāpās.)
    • maksimā neesmu mēģinājus, zinu,ka MC2 ir puslīdz ēdami.nu, kā variants kārbiņā ar plastmasasdakšu parkā uz soliņa pavasarī. es zinu,ka vienā Klondaikā man reiz bija labi,bet neatceros,kurā. es jau pat negribu ieteikšanas vērtus,bet vismaz lai nav tāds abloms kā vakar.
  • simts gadu atpakaļ bija melnajos mūkos - bet tad nomainījās pavārs - pašam jātaisa ;(
  • Burga Bar ir superīgi Cēzarsalāti. Arī Teārbārā. Tur gan nav tādi klasiski, bet reāli gardi!!!
  • Ja reiz neviens neprot pagatavot ideālos Cēzara salātus, kāpēc nepagatavot tos pašai? Ar izmeklētu īsto sviestu, bekonu un citām sastāvdaļām. Domāju, ka par to cenu, kuru samaksā kādā restorānā, mājā var pagatavot divreiz lielāku porciju. Un pareizu, kas, kā noprotu, šinī gadījumā ir sevišķi būtiski.
    • tāpēc,ka tā riktīgās mērces dabūšana man šķiet bezgala pinķerīga.
      ar daudziem ēdieniem es tā arī daru, bet kautkā uz šamajiem man "neceļas roka"
Powered by Sviesta Ciba