pajautā! -
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[alisons]
[
#
]
[kangaroo]
[
#
]
[minchux]
[
#
]
[kakje]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
« previous entry
|
next entry »
Feb. 14., 2006 | 01:03 pm
posted by:
citizen_erased
in
pajautaa
kuras shkjirnes siers ir vistreknaakais? nopietni.
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {6}
from:
alisons
date:
Feb. 14., 2006 - 08:08 pm
#
Manuprāt tie ir dažādi... 50 - 60%... Pie tādiem pieder Krievijas, arī Holandes:)) Jāskatās uz iepakojuma.. Liesie ir - no 30% uz leju...
Atbildēt
from:
kangaroo
date:
Feb. 14., 2006 - 08:15 pm
#
Ka tik ne feta... Pūdētie (čedars, kamambers, Latvijas) arī varētu būt treknāki.
Atbildēt
|
Diskusija
from:
shelly
date:
Feb. 15., 2006 - 03:08 pm
#
Man gan liekas, ka fetā bija zem 20% tauku, kamēr Krievijas un Holandes sieros ap 50%...
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
minchux
date:
Feb. 14., 2006 - 08:21 pm
#
šorīt pa radio kautkāds sierzinis teica, ka kazas siers esot tas "energjijas bagaataakais"
Atbildēt
from:
kakje
date:
Feb. 14., 2006 - 08:56 pm
#
tas, ko raksta uz siera, tie 50 - 60 %, ir tauku saturs sausnaa :) tauku % pashaa sieraa ir ar maziem burtinjiem rakstiits :)
un no vistreknaakajiem, man domaat, kamambeeri un tamliidziigie + veel arii cietie sieri :)
Atbildēt
|
Diskusija
from:
citizen_erased
date:
Feb. 15., 2006 - 12:25 am
#
s par shito nevareeju saprast - vai tas miikstums ir atkariigs no treknuma... bet nu paldies tik un taa
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from: alisons
date: Feb. 14., 2006 - 08:08 pm
#
Atbildēt
from: kangaroo
date: Feb. 14., 2006 - 08:15 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: shelly
date: Feb. 15., 2006 - 03:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: minchux
date: Feb. 14., 2006 - 08:21 pm
#
Atbildēt
from: kakje
date: Feb. 14., 2006 - 08:56 pm
#
un no vistreknaakajiem, man domaat, kamambeeri un tamliidziigie + veel arii cietie sieri :)
Atbildēt | Diskusija
from: citizen_erased
date: Feb. 15., 2006 - 12:25 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais