лиля брик ([info]liljabrik) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-01-25 11:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā uzcept maizi elektriskajā plītī? vai ir kāda recepte, kur nav jāraudzē 2 stundas?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]casiopea
2010-01-25 12:41 (saite)
mmm
var jau arí neraudzét bet tad sanák malas tádas ká saraustítas jo paraléli tam ka cepjas - zúst aug centrs un rauj malas valjaa.

mana recepte ir táda (rupjajiem pilngraudu miltiem)
25 gr rauga + 1 kar cukura +150 ml silta údens
uzraudzee 15 min lídz nedaudz saputojas
700 gr miltu + 1 kar elljas un 1/2 karote sals +150 gr údens
samaisa kopá ar rauga údeni lídz nelíp pie rokaam ja sanaak skjidrs pieber vel miltus.
tad párliek uz koka delisha apkaisiita ar miltiem (turpina apkalisiit ja saak lipt pie delisha un miica (loka táláko malu uz savu pusi visu laiku) 10 min lídz zem míklas virsmas ir redzami tádi ká gaisa burbliishi un vairs pie nekaa neliip klaat. (laigan es citreiz nemícu lídz nelíp tikai lídz kljust kontrolejama)triec kádas 3 x pret galdu no visa speeka, liek ieeljota bljodaa
tad liek uzruugt lidz 2x lielaaks un samiica nedaudz velreiz sataisa kukulishus liek uz miltiem apbarstiitas pannas, atstaj uzruugt un shauj sakarsétaa krasnii 230grádos kádas 20 min vai lídz padaudzot ar koka karoti skan kaa tukshs.

ja miikla ir skjidraaka kukuliishi sanaak mazaak apalji un ir cietaaki.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]liljabrik
2010-01-25 17:49 (saite)
paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pecinja
2010-01-25 14:27 (saite)
Var cept t.s. ūdensmaizi, bet konkrētu recepti gan nepateikšu. Šiten ir kaut kādas versijas http://www.cooks.com/rec/search/0,1-0,water_bread,FF.html

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?