Lepele ([info]lepele) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2003-11-11 09:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēl viena vistas, bet riekstu zupa:)
Vistas-riekstu zupa

Viena garšīga zupiņa aukstam laikam:
vajadzēs pa 1/2 paprikai, sarkana un dzeltena
2-3 palieli tomāti
tase sakapātu valriekstu
1 tase rīsu
1 žāvētas vistiņas stilbs (var but arī ceptas/vārītas)
vistas buljons
garšvielas: ķiploki, čili, baziliks, utt. - pēc garšas


Izvāra vistas buljonu (kubiņu vai īstās), pa to laiku apcep uz pannas kubiņos sagrieztu krāsainu papriku un pāris sagrieztus "atādotus" tomātus.
Ieber buljonā rīsus (daudzums atkarībā no tā, cik biezu zupu gribi), pavāri 10 min. Tad pievieno sakapātos valrieksuts, apcepto papriku, tomātus, un kubiņos sagrieztu vistiņu.
Vāra vēl 10 min. Tad pieliek garšvielas, kādas vien patīk, drusku pavāra un - aiziet galdā!
Žāvētā vista piešķir zupai pikantu garšu. Ne visiem tā patīk, tāpēc var aizvietot ar ceptu vai vārītu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?