Witch. snake. running (
bagdarama
) rakstīja,
@
2010
-
01
-
18
20:26:00
Pēc jūdu receptes vārās rītdienai vistas zupiņa. Pacel tik vāciņu ik pa laikam, nosmel putas. Tā pāris stundas vismaz. Beigās gan garda bez gala.
(
Ierakstīt jaunu komentāru
)
gorgona
2010-01-18 22:33
(
saite
)
dajoš recepti!
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
bagdarama
2010-01-18 22:55
(
saite
)
Manai vecmammai mācīja tā, ka vistiņu vispirms noskalo (vieni saka, ka jāapplaucē no āras un iekšas; otri - tikai ar aukstu ūdeni jānoskalo), liek katrā, uzgāž virsū ūdeni un uz straujas uguns uzvāra. Kad sāk vārīties, ņoņem putas un uguni nogriež mazu, lai tikai drusku burbuļo. Un tā nākamās 2-3h zem vāka ļauj klusītēm burbuļot.
Dārzeņus (burkāniņus, seleriju, var drusku sīpolus un kādu ķiploku, ja dikti grib, arī kādu mazu kāļa gabaliņu) var likt gan uzreiz klāt, gan pavēlāk, pēc otrās stundas. Tas, kā pašam patīk.
Nu, un kādu pusstundiņu pirms beigām pieliek sāli un garšvielas. (es gan lauru lapas pašā sākumā klāt pieliku, drošs paliek bailīgs)
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options