Witch. snake. running ([info]bagdarama) rakstīja,
Manai vecmammai mācīja tā, ka vistiņu vispirms noskalo (vieni saka, ka jāapplaucē no āras un iekšas; otri - tikai ar aukstu ūdeni jānoskalo), liek katrā, uzgāž virsū ūdeni un uz straujas uguns uzvāra. Kad sāk vārīties, ņoņem putas un uguni nogriež mazu, lai tikai drusku burbuļo. Un tā nākamās 2-3h zem vāka ļauj klusītēm burbuļot.
Dārzeņus (burkāniņus, seleriju, var drusku sīpolus un kādu ķiploku, ja dikti grib, arī kādu mazu kāļa gabaliņu) var likt gan uzreiz klāt, gan pavēlāk, pēc otrās stundas. Tas, kā pašam patīk.
Nu, un kādu pusstundiņu pirms beigām pieliek sāli un garšvielas. (es gan lauru lapas pašā sākumā klāt pieliku, drošs paliek bailīgs)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?