aizmirsu virsrakstu

« previous entry | next entry »
Feb. 4., 2011 | 06:29 pm

kā ir ar to sojas gaļu, no sākuma uzvāra un tad apcep? jeb ēd vārītu (nebija diezko gardi).

SEKOT TRUSIM! | IR KO IEBILST? | Add to Memories


Comments {13}

Princese Zeltīte

aizmirsu virsrakstu

from: [info]elina
date: Feb. 4., 2011 - 07:06 pm
SEKOT TRUSIM!

vē, paņem tak labāk kārtīgu cūciņu

Atbildēt šamējam | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Feb. 4., 2011 - 07:11 pm
SEKOT TRUSIM!

gaļa apnikusi, meklēju ko jaunu, jāiemācās tak visu pagatavot.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


psihs

aizmirsu virsrakstu

from: [info]psihs
date: Feb. 4., 2011 - 07:51 pm
SEKOT TRUSIM!

u crazy in cock nut, i can milk system cow for all the information I need!

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


traffico

aizmirsu virsrakstu

from: [info]traffico
date: Feb. 4., 2011 - 09:50 pm
SEKOT TRUSIM!

Un arī to tirgū...

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Feb. 4., 2011 - 10:02 pm
SEKOT TRUSIM!

to man no āgenskalna tirgus atgādā, ja vajag.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


ēvele

aizmirsu virsrakstu

from: [info]skazhy
date: Feb. 4., 2011 - 07:33 pm
SEKOT TRUSIM!

es aplaistu verdošu ūdeni & atstāju uz padsmit minūtēm, lai sasūcas ar ūdeni; tad sagāž klāt sojas mērci & citas garšvienas `n uz pannas virsū.

ja viņas taisa bez nekādām garšvielām, tad sanāk bezgaršīgi.

Atbildēt šamējam


zan

aizmirsu virsrakstu

from: [info]zan
date: Feb. 4., 2011 - 07:59 pm
SEKOT TRUSIM!

pēc manas saprašanas tos sojas pikučus aplej ar karstu ūdeni, nogaida un tad cep uz pannas garšvielās un citā stafā pēc gaumes un vēlmes.

Atbildēt šamējam | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Feb. 4., 2011 - 08:40 pm
SEKOT TRUSIM!

es vnk sekoju pamācībai uz iepakojuma.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


traffico

aizmirsu virsrakstu

from: [info]traffico
date: Feb. 4., 2011 - 09:27 pm
SEKOT TRUSIM!

Nevajag tā darīt! :)
Tāks...man tagad jāmeklē!

Pēdējais experiments bija nepārspējams! Daudz visādu sēklu (ķirbju, saulespuķu, rieksti ar' un taml.) un garšvielas. Varen labi...

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Feb. 4., 2011 - 09:32 pm
SEKOT TRUSIM!

ķirbju/saulespuķu sēklas tu pērc uz svara?

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


traffico

aizmirsu virsrakstu

from: [info]traffico
date: Feb. 4., 2011 - 09:49 pm
SEKOT TRUSIM!

Jap! Tirgū...

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


*

aizmirsu virsrakstu

from: [info]inese_tk
date: Feb. 4., 2011 - 09:10 pm
SEKOT TRUSIM!

Es tak Tev vairäkas reizes savä zhurnälì, komentos esu klästìjusi! Lieläkos gabalus ir ljoti vèrts kädas 10min pavärìt, tad nokäst un kädu laiku pamarinèt kaukädä marinädè. Tad cepj. Zupä arì ir garshìgi, bet man patìk ar pirms tam apcept. Visvienkärshäk ar tiem mazajiem graudinjiem. Tos nevära, tik aplej ar karstu ùdeni un kad uzbriedushi lieto kä malto galju - kokletès, mèrcè, lazanjä, utt.

Atbildēt šamējam | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Feb. 4., 2011 - 09:24 pm
SEKOT TRUSIM!

tie gabaliņi sanāca diezgan lieli, nu apmēram ping-pong bumbiņas lielumā.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais



Free Web Counter