inese_tk

aizmirsu virsrakstu

Feb. 4., 2011 | 09:10 pm
NO:: inese_tk

Es tak Tev vairäkas reizes savä zhurnälì, komentos esu klästìjusi! Lieläkos gabalus ir ljoti vèrts kädas 10min pavärìt, tad nokäst un kädu laiku pamarinèt kaukädä marinädè. Tad cepj. Zupä arì ir garshìgi, bet man patìk ar pirms tam apcept. Visvienkärshäk ar tiem mazajiem graudinjiem. Tos nevära, tik aplej ar karstu ùdeni un kad uzbriedushi lieto kä malto galju - kokletès, mèrcè, lazanjä, utt.

SEKOT TRUSIM! | Skatīt visu šito muldēšanu


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Free Web Counter