Es tak Tev vairäkas reizes savä zhurnälì, komentos esu klästìjusi! Lieläkos gabalus ir ljoti vèrts kädas 10min pavärìt, tad nokäst un kädu laiku pamarinèt kaukädä marinädè. Tad cepj. Zupä arì ir garshìgi, bet man patìk ar pirms tam apcept. Visvienkärshäk ar tiem mazajiem graudinjiem. Tos nevära, tik aplej ar karstu ùdeni un kad uzbriedushi lieto kä malto galju - kokletès, mèrcè, lazanjä, utt.
aizmirsu virsrakstu
from:
inese_tk
date: Feb. 4., 2011 - 09:10 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from:
freakart
date: Feb. 4., 2011 - 09:24 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais