aizmirsu virsrakstu

« previous entry | next entry »
Feb. 4., 2011 | 06:29 pm

kā ir ar to sojas gaļu, no sākuma uzvāra un tad apcep? jeb ēd vārītu (nebija diezko gardi).

SEKOT TRUSIM! | IR KO IEBILST? | Add to Memories


Comments {13}

*

aizmirsu virsrakstu

from: [info]inese_tk
date: Feb. 4., 2011 - 09:10 pm
SEKOT TRUSIM!

Es tak Tev vairäkas reizes savä zhurnälì, komentos esu klästìjusi! Lieläkos gabalus ir ljoti vèrts kädas 10min pavärìt, tad nokäst un kädu laiku pamarinèt kaukädä marinädè. Tad cepj. Zupä arì ir garshìgi, bet man patìk ar pirms tam apcept. Visvienkärshäk ar tiem mazajiem graudinjiem. Tos nevära, tik aplej ar karstu ùdeni un kad uzbriedushi lieto kä malto galju - kokletès, mèrcè, lazanjä, utt.

Atbildēt šamējam | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Feb. 4., 2011 - 09:24 pm
SEKOT TRUSIM!

tie gabaliņi sanāca diezgan lieli, nu apmēram ping-pong bumbiņas lielumā.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais



Free Web Counter