while the limousines wait in the street ([info]up) rakstīja [info]ventilators kopienā,
@ 2010-11-24 09:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ventilators 1/2
Latvijas Televīzija - puš hier

Sviesta Cibas vārds šajās dienās parādījies daudzu tenku portālu slejās, un iemesls ir diezgan nelāgs. Jaunais latviešu literārais talants Peacemaker izklaidējies ar vairākām dārgām slāvu prostitūtām un aizbēdzis nesamaksājot. Literāts ir aizturēts, viņam draud sods. Viņa kolēģi ir šokēti, tomēr pieļauj, ka tā bijusi gatavošanās jaunai grāmatai. Vairāk stāsta Ieva Odze:

"Jaunais rakstnieks vēlas iepatikties meitenēm, taču to saimniekiem tas izmaksā tūkstošus" - šis ir tikai viens no daudzajiem virsrakstiem, kas rotā ziņu portālu lappuses. Mango, Vipi.lv un citas interneta vietnes raksta par jauno autoru Peacemaker, kurš ir izklaidējies ar vismaz trijām A klases eskormeitenēm un par pakalpojumiem nav samaksājis. Vakar policija ir izsludinājusi meklēšanā jauno vīrieti, kurš ir vainojams vairākā bēgšanas epizodēs. Kopējā summa ko Peacemaker ir parādā suteneriem sasniedz vismaz piecus tūkstošus latu. Tikmēr nav zināms dārgo meiteņu saimnieku viedoklis - jo uz Panorāmas lūgumu sniegt komentāru, aģentūras Inky-Dinky īpašnieks skaidrot lietas apstākļus atteicās.

Jauno rakstnieku aizstāv viņa kolēģi - Peacemaker patreiz gatavojot jaunu manuskriptu - autobiogrāfiskā drāma vēstīs par Edipa kompleksa apsēstu vīrieti ar niecīgu locekli un viņa disfunkcionālajām attiecībām ar sievietēm, tostarp pērkamām.

Pēc interneta komentāros pieejamās informācijas Peacemaker patreiz slēpjas Londonā. Nav zināms kādu iespaidu šis incidents atstās uz viņa turpmāko rakstnieka karjeru. Tā kā par savām izpētes metodēm viņš ir izpelnījies arī literatūrkritiķu nopēlumu, iespējams jaunā autora slavas spozme izplēnēs tikpat strauji kā mīts par viņa ievērojamā izmēra Benu. Ieva Odze, speciāli Panorāmai.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?