ventilatorz ([info]ventilatorz) rakstīja [info]ventilators kopienā,
@ 2013-09-12 06:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
X1
Dziesma no vēnām

Jānītis pa kluso spēlējās ar Pēterīti un viss bija pa pirmo, bet tad uzradās Jānīša mamma un sarāja abus. Saule tūlīt norietēs, jāmazgājas un vispār, kas tas ir, spēlēties ar ēdienu!

Sabārtie puikas paklausīgi vilkās uz vannas istabu, kur Pēterītis nomazgāja rokas un kaklu, bet Jānītis - muti. Pēterītis negribīgi kremta biešu salātus (tie ir labi tavām asinīm, aizrādīja Jānīša mamma), kamēr Jānītis garlaikojās un kūļāja kājas zem galda. Kad Pēterītis bija pieveicis divas lielas glāzes tējas (šķidrums, šķidrums un vēlreiz šķidrums! deklarēja Jānīša mamma), bija Jānīša kārta brokastot.

Puisēns pakāpās uz ķeblīša un iecirta zobus Pēterīša kaklā.

Jānīša mamma pārbaudīja, vai bērns sūc tīrās, ar skābekli bagātinātās artērijas asinis. Viņu ģimenē vēnas sūca tikai melnā avs, brālēns Arvīds. Ar visādiem vielmaiņas gala produktiem piesātinātās venozās asinis bija pagrimušu ļaužu iecienītas, jā gan!

Pēc brokastīm Jānītis burkšķēdams novāca traukus no galda un aizvilka apdullušo Pēterīti uz gultu, lai atjēdzas. Ziemassvētkos likās laba ideja izdīkt no vecākiem pašam savu pārtikas puiku, un reizēm jau bija forši izrādīt Pēterīti draugiem, tomēr ar viņu bija baigā ņemšanās. Stiept uz gultu, un tad reizēm brūces neaizvērās kārtīgi un tad jāvāc asinis pa visu aizgaldu, jak.

Šoreiz viss bija kārtībā un Pēterītis rimti šņāca savā gultiņā.

Drīz pēc saulrieta vecāki devās uz darbu, un Jānītis, kam šoreiz bija brīvnakts, palika mājās viens ar Pēterīti. Viņš ielīda internetā un, goda vārds, pilnīgi netīšām ielīda pieaugušo lapās. Jānītis piesarcis skatījās, ko dara venozās asinis sasūkušās tantes ar onkuļiem un puisēnā pamodās neveselīga interese. Pēterītis jau bija attapies pēc brokastīm un spēlējās ar Lego klucīšiem savā aizgaldā.

Nujā, un tad Jānītis iesūca pavisam mazu druscīti vēnu asiņu, tikai mazdrusciņu, pusi piles, tikai pagaršot!

Vecāki, atgriežoties no darba, jau kāpņu telpā sadzirdēja dziesmu, kura skanēja vienlaikus piedaudzīgi un šķīsti, un briesmīgi, kā spēj dziedāt tikai venozās asinis piesūcies bērns.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?