ventilatorz ([info]ventilatorz) rakstīja [info]ventilators kopienā,
@ 2013-08-22 08:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sebastians ‘Melkulis’
Demogrāfiskais sprādziens Stienē

"Izvirdums vai sprādziens?" Tādi bija ziņu virsraksti visās video radiostacijās tās īpašās ceturtdienas rītā. Tās pašas ceturtdienas, kad Juris pamodās Stienē, bez atmiņas, bez maka, bet toties ar nosmulētu bikšu priekšu un mazliet smeldzīgu sajūtu riekstu maisā.

Viņš pamodās autobusa pieturā, tādā ar jumtiņu. Dala no soliņa pat nebija salauzta un uz tās bij bijusi tīri laba gulēšana. Uz būdiņas sienas bija lieli ar oranžu krāsu uztriepti cipari "666". Blakus mētājās pustukša oranžas krāsas bundža un aizkosta sviestmaize ar apkaltušu sieru.

Pēc apbēdinošas autobusu saraksta izpētīšanas, Juris devās izpētīt pilsētiņu. Pirmais ko viņš satika bija klasesbiedrene Dana. Klasesbiedrene kā jau klasesbiedrene - bija riebīga skolā, nedeva bučoties un norakstīt. Pēc tam apprecējās, sariktēja bērnus. Bučoties tāpat nedeva.

'A - jā, vakar taču bija skolas salidojums!' atcerējās Juris.

Dana tikmēr nez kāpēc sarcīgi uzsmaidīja, nomurminājā kaut ko kas izklausījās pēc 'ak Juri' un iegāja tuvējā veikalā. Uz muguras viņai bija oranži cipari "328".
Juris samulsis gāja tālāk līdz atdurās pret vietējo baznīcu. Pie tās stāvēja divi klasesbiedri, Dainis un Ivars un sačukstejās. Pirms juris paspēja pacelt roku sveicienam, tie viņu pamanīja un steidzigā solī devās prom katrs uz savu pusi. Dainim uz bikšu staras bija skaitļi "65" un Ivaram kaut kas oranžs vīdēja uz pār roku pārmesta lietusmēteļa.

Juris samulsa jau pa visam līdz galam galīgi un pilnīgā neziņā esam spēra soli baznīcas ieejas virzienā. Baznīcas atvērtās durvis aizcirtās un no aizdurves atskanēja satraukta skaļa balss - "Tiš, Tiš, Sātan. Tiš Belcebul. Tiš."

Juris aiz pārsteiguma pakāpās atpakaļ un tūlīt arī paklupa pret kasti ar avīzēm. Kasti tur bija nolikusi Iveta, Jura klases audzinātāja vidusskolas klasēs. "Zvērs" viņa nomurrāja ar nagiem novelkot Jurim gar musīti. Viņai uz pieres bija hennā izlikti skaitļi "666".

Jurim nogāja zilganzalš gar acim un skatiens iekrita avīzē, pirmajā lapā gozējās virsraksti - "Skolas salidojums vai orģija? Vai tiešām visa skola ir stāvoklī? Izvirdums vai Sprādziens? Vai Jura tēvs ir Soross?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?