ventilatorz ([info]ventilatorz) rakstīja [info]ventilators kopienā,
@ 2013-08-01 06:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
1
Ja nu man uz galvas uzkrīt ola

Līst..
Pretīgi, auksti, pelēki... līst.
Polārās mitrenes dzīro. Ja lietus sakrīt ar Velzebuba K4 ieiešanu Pluskainā suņa zvaigznājā caur pakaļkājas asi, ir viņu riesta laiks.
Tiek dedzināti upuru ugunskuri (kas ir mazi, nīkulīgi un baisi dūmo, jo viss taču ir slapjš) un dejotas riesta dejas. Par laimi (sevišķi potenciālie upuri priecājas), šāda sakritība notiek aptuveni reizi 274,3 gados.
Šoreiz paveicās. Trajektorija nesakrita par 3 grādiem. Nākamā līdzīgā zvaigžņu un komētu sastāšanās paredzama tik pēc 147,1 gadiem.
Tas tomēr nelīdz mitrenēm dzīrot. Katrs ilgstoši pelēkais un lietainais ir viņu laiks.
Šobrīd mani pētniecības traktāti "kā nekļūt par polāro mitreņu upuri" vairs nebūs aktuāli. Tādi tie kļūs pēc 147,05 gadiem. Jāuzraksta testaments.
Bet ja nu viņi gadijumā maina savas svētās tradīcijas, pačukstēšu priekšā- uzmanieties no olām. It sevišķi puvušām! Mitrenes apmētā savas pārliecības pretiniekus ar puvušām olām un tos, kuriem veiksmīgi trāpīts pa galvu, savāc kā upurus saviem ugunskuriem. Upurim faktiski pāri nodarīts netiek, bet stāvēt lietus laikā uz dūmojošu zaru kaudzes ir gluži vienkārši apnicīgi...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?