ventilatorz ([info]ventilatorz) rakstīja [info]ventilators kopienā,
@ 2013-07-25 06:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
14
SIEVIEŠU TENISS IR ASINSSPORTS!

Bija trīs no rīta un viņa tikko bija beigusi ieeļļot savu raketi. Darbs ar raketi ritēja jau astoto stundu pēc kārtas, no sākuma masāža ar arbūza mizu, izturētu konjakā, tad īsas trīs kupletu dziesmiņas, stundu no vietas, tad uzrakstu atjaunošana un iedobīšu tīrīšana, tad koksnes atjaunošanas maska, tad pretsviedru apstrāde, tad īsas lūgšanas pieskaroties enerģijas punktos ...
Ieeļļošana ar sarkankoka eļļu bija pēdējais posms garajā raketes sagatavošanas procesā. un Mērija atviegloti nopūtās, cerēdama, ka beidzot viss būs galā un rakete būs ar visu uzvarai vajadzīgo nodrošināta. Viņa vēl reizi pārlaida ar roku pār raketes rokturi un pēkšņi iekšēji salecās .... doma viņai parādījās galvā... uzvaru vajadzēja arī noasināt. Viņa izņēma mazu galodiņu un sāka asināt raketes uzvaras dzelksni. Tas aizņēma vairāk kā stundu.

No rīta bija treniņš, rakete to neļāva nogulēt un viņas abas bija uz laukuma jau astoņos no rīta. Sitiens, atvēziens, palēciens, sāņus, sitiens, uz priekšu, sitiens - spēle veicās un ap pusdienlaiku Mērija jau jutās gatava spēlei.

Jāspēlē bija pret Annu, spēcīgu un rangā augstāku pretinieci, vēl ne reizi Marijas nesakautu. Rakete ērti iegūlās rokā. Serve. Palēciens. Atsitiens. Punkts. Mērijas sejā uzausa smaids, automātisks, raketes smaids. Serve, punkts. Smaids. Patīkams siltums no roktura līdz papēžiem. Atsitiens, pa kreisi, lejā, sitiens. Garām! Spēja nepatika, dusmas, duna deniņos. Punkts pretiniecei. Sitiens, serve, sitiens.

Spēle jau pāri pusei, neveicas. Mērija koncentrējās sakniebtām lūpām, fokusētu skatienu - bumbiņa, sitiens, punkts. Prieks. Serve, atsitiens, svārki plīvo, garām. "Ahh" izlauzās vaids no Mērijas lūpām, roka ciešāk satvēra raketi. Atsitiens. Garām. "Aaaa". "Ooaah". Uzvaras dzelksnis ieurbās delnā. Rakete bija dusmīga. Mērija spēlēja tālāk. Asinis tecēja no delnas, pa gropīti raketes kātā un mazam pilītēm noklāja laukumu. Serve. Sitiens. Punkts. Rakete savilka dzelksni smaidā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?