ed-kl!k ([info]f8) rakstīja [info]velo kopienā,
@ 2010-04-20 14:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
MASSA » 01/05/10
ziņa no ziņotājiem:




1. maijs, Dailes teātris 13:00

Tāpēc, ka maijs izsens ir bijis laiks, kad cilvēki svin pavasari un dzīvo.Tāpēc, ka velobraucēji joprojām netiek uzskatīti par pilntiesīgiem satiksmes dalībniekiem .atceries: mēs nebloķējam satiksmi, mēs esam satiksme! Tāpēc, ka pieaugošais auto skaits nopietni apdraud tavu un apkārtējās vides veselību- satiksmes negadījumi, izplūdes gāzes, kari naftas dēļ. Tāpēc, ka ir nepieciešams atgūt publisko telpu, kuru mums atņēmušas ne tikai automašīnas, bet arī striktais sadalījums, ko kur drīkst darīt . Pakļausim publisko telpu savām vēlmēm, nevis savas vēlmes publiskajai telpai vai varas un kapitāla interesēm. Tāpēc, ka citādāka pasaule ir iespējama un tā sākas ar tevi!

Cenšoties izvairīties no centralizētas un hierarhiskas organizēšanās, ticot spontanitātes un dažādības spēkam, aicinām, katru piedalīties pasākuma (paš)organizēšanā- izplatot informāciju (padod ziņu tālāk), izdomājot savus idejiskos motīvus velo akcijai, šis ir tavs pasākums! Aktīvi līdzdarbojies velo brauciena norisē- piedalies maršruta un taktikas izvēlē, izdaiļo sevi un savu velo, ņem līdzi savu karogu, ņem savu skaņas ainavu (ņem līdzi svilpīti vai maģi/getto blāsteru/). Akcijai nav un nebūs līderu- neviens neteiks priekšā, ko darīt tālāk. Vienvārdsakot- viss notiks kā vien tu to vēlēsies
Akcijas izdošanās ir tavās pašas rokās!

Padod tālāk!

Wikipeedijas infolinks http://en.wikipedia.org/wiki/Critical_Mass

++++

Vakarpuseee koncerts Andrejsalaaa Komutatoraa (kulturas garazhas)

Durvis vaļā no plkst. 20:00

Uzspeleessss Kastete, Silards, Bikes Against The Machines, D.O.J., 9horizont, Cacophonics, Beyond The Borders, VipP Basbočka +citas muzikālas izvirtības!!

Riepas kauc un rumbas čīkst, velo prieks it visur ielās! Par godu 1.maija darba svētkiem mēs atpūtīsimies un nemaz par darbu nedomāsim, bet leksim katrs uz sava minamā drauga un tiksimies, kā ierasts katru gadu-kkur iekš Rīgas ielām. Pēc šādām pabraukāšanām protams izklaidi vajag turpināt, tāka visi-ar vai bez velosipēdiem tiek aicināti ap plkst 20:00 uz Andrejsalas garāžu-kultūras centru "KOMUTATORS" kur risināsies tāda kā velo sezonas atklāšanas pēc-ballīte ar daudzām un dažādām grupām, muzikāliem pārteigumiem, dejām un negaidītām-spontānām izklaidēm un priekiem! Nesēdi-nāc pats un paķer draugus līdz!

IEEJA: BEZMAKSAS!

+++

Un veeel 30 aprilii NIGHTRIDE nakts brauciens pa riigas ielaaa, savaksanaas pie Kongresa nama 20:00, kaaa tas izskataas vidjiks klik http://vimeo.com/1036556


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?