DURA! ([info]321) rakstīja [info]velo kopienā,
@ 2009-05-07 23:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Brauciens Kulturālā Masa (Critical Manners) 8. maijā



Dailes teātris, 18:00

Mēneša otrā piektdiena ir klāt,
kurš grib kulturāli pabraukāt?

Te tas ir - brauciens, kurā velo braukšanas kultūra tiek pacelta neredzētos augstumos, un Ceļu satiksmes noteikumi tiek ievēroti ar pedantisku precizitāti!

Šādi braucieni, angliski dēvēti par Critical Manners, citviet pasaulē katra mēneša pēdējā piektdienā pulcē izcili apzinīgu velosipēdistu bariņus, parādot, ka velosipēdisti ne tikai vēlas būt cienīti kā satiksmes dalībnieki, bet arī paši prot cienīt citus.

Brauksim vienā rindā, iespējami tuvu brauktuves malai, rādīsim pagriezienus, un apstāsimies pie katra sarkanā luksofora signāla. Brauksim ar velosipēdiem, kas aprīkoti ar bremzēm, skaņas signālu un visiem nepieciešamajiem atstarotājiem. Ar velosipēda (vai jebkuras kategorijas motorizēta transportlīdzekļa) vadītāja apliecību kabatā. Vārdu sakot, skrupulozi ievērosim visas Ceļu satiksmes noteikumu prasības.

Laipni lūgti visi, kam šī ideja šķiet pievilcīga, it īpaši visi tie, kas kritizē Kritisko Masu par “bardaku” un “nevajadzīgu lekšanos”, kā arī tie, kas vienkārši vēlas piektdienas vakarā izmest kādu līkumu pa Rīgu!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?