žirīšanas maratōnam gatavojoties |
[Dec. 21st, 2008|04:50 pm] |
|
|
|
Comments: |
O_o nopietni? a pirms cepšanas nedrīkst? vai pāris minūtes pirms vilkšanā ārā no krāsns? salmonelōzi nekārojās.
ja cept tad izkūst vai paliek brūna un īsti nekādas jēgas nav. Nu, ja grib piparkūkas ar tādu balto glazūru, tad tās sastāvā ir jēlas olas.
nez, izdzīvojušo skaits peč šī pasākuma mani mierina. tiks mēģināts, paldies;)
From: | hessin |
Date: | December 22nd, 2008 - 12:00 am |
---|
| | | (Link) |
|
nu mēs šodien pirmo reizi likām glazūru, zinot tikai, no kā tā sastāv, un nezinot to, ka tai ir jāsakalst, nevis jāizcepās. Nekas ļauns nenotika. Piparkūkas izskatās pašdarbnieciskas un glazūra nav izpletusies pa virsu piparkūku. Vienai plātei - glazūra ir viegli brūna, otrai - normāli balta. Bet nu nav mums vajadzīgs nekāds lielveikalu skatloga glamūrs, tik saldumiņš pie kūkas, tā kā ir ok. | |