Vajag, vajag, vajag - [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 7th, 2010|11:03 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vajag
[kepinas]



Tas ir Maksis/Maksimilians un viņš meklē mājas!



Maksis ir ļoti, ļoti draudzīgs un aktīvs kaķis, kurš

vislabāk jutīsies mājās, kur būs vēl arī citi dzīvnieki ar kuriem kopā spēlēties un/vai daudz cilvēku klēpju!



Viņš ir tik ļoti zinātkārs, ka meklē mājas, kur varēs iet arī droši ārā savos kaķu piedzīvojumos.

Sadzīvo ar visa rakstura kaķiem, jo pats ir ļoti komunikabls.



Brīdis, kad Maksis guļ, ir vienīgais, kad
viņu iespējams nofotografēt. Viņa dabiskais stāvoklis ir būt īstam
dzīvsudrabam un pārvietoties pa māju zibens ātrumā.


Maksis būs labs palīgs mājas darbos un noslaucīs putekļus no pilnīgi visiem plauktiem, palodzēm un galdiem. :)



Miera brīžos Maksītim ļoti, ļoti patīk čučēt zem segas vai cieši iegulties klēpī.

Maksis ir apmēram 3,5 mēnešus vecs. Tiks vakcinēts. Attārpots, tīrs un kārtīgi apmeklē kastīti.



Noteikti ir bijis mājas kaķis, kurš kādam kļuvis lieks.

Lai adoptētu mazo ziķeri, zvaniet vai rakstiet!
29365315_pnh_highlighting_inactive_common">             29365315     </span>  </span>
(kepinas(pie)inbox.lv, lai nāktu iepazīties ar ziķeri)





linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]sancha
Date:December 7th, 2010 - 11:47 am
(Link)
viņš izskatās pēc mana mīļa runčuka Maksīša, kurš pazuda pirms daudziem gadiem. Arī bija lielais aktīvists, līdz vienu dienu nepārnāca mājās. :(
eh, ka nebūtu jau liels suns un dzīvoklī..
From:[info]kepinas
Date:December 7th, 2010 - 01:08 pm
(Link)
Un tieši arī Maksītis... Bet tā kā Tu, iespējams, vari iedomāties cik viņš ir brīnišķīgs, droši vari ieteikt kādiem labiem radiem/draugiem/paziņām. [ja reptiljas ģimene vēl nebūs adoptētāji]
[User Picture]
From:[info]reptilja
Date:December 7th, 2010 - 12:54 pm
(Link)
viņš nav vēl kastrēts, vai ne?
mums vakarā būs mājas apspriede par šo kaķīti (mūsējais pirms ~ 1,5 mēneša nomira, jānoskaidro, vai visiem mājiniekiem nebūs iebildumu par jaunu mīluli jau tagad).
From:[info]kepinas
Date:December 7th, 2010 - 01:02 pm
(Link)
Vēl nav, jo varēs tik pēc pāris mēnešiem.
Apspriedieties un ieziņojiet : ) Bet nu ir, ir viņš superīgs. Nav bieži tik ĻOTI "easy going", atvērti un draudzīgi kaķi. Var sākumā vienkārši atnākt ciemos pie viņa un palūkot kā patīkat viens otram un pēc tam vēl padomāt.
[User Picture]
From:[info]reptilja
Date:December 8th, 2010 - 01:24 am
(Link)
Diemžēl "ģimenes galva" uzlika veto jaunam kaķītim ar komentāru, ka ne ātrāk par pavasari :( ļoti ceru, ka mincītis ātri atradīs citas mājas
From:[info]kepinas
Date:December 8th, 2010 - 05:13 pm
(Link)
Vāi. Nu nekas, viss uz labu. : ) Ja vari, padod ziņu arī apkārtējiem labajiem ļaudīm par foršo Maksi. (te links uz sludinājumu - http://www.zip.lv/show/?i=1456457 )
From:[info]petro
Date:December 7th, 2010 - 01:03 pm
(Link)
Maksis ir ļoti draudzīgs kaķis, viņš ir tik ļoti draudzīgs, ka nāks ar jums draudzēties pat tad, kad Jūs būsiet līdz nāvei noguris un jūsu vienīgā doma būs ātrāk tikt zem segas un aizmigt. Taču viņš par to neapvainosies, ka Jūs ar viņu nemaz nemaz negribat draudzēties, viņš visas draudzības pūles uzņemsies viens pats, berzēs savu astes pamatni jums gar degunu, maigi un draudzīgi, tā lai asinis izsprāgst tikai daži pilieni, nevis sāk gāzties ar straumi, iekodīs rokā un auss ļipiņā un visvisādīgi citādi jūsu atpūtu padarīs interesantāku un atraktīvāku.

Vislabāk viņš Jutīsies mājās kurās būs arī citi dzīvnieki Tad protams viņš noteikti iemācīs arī pārējiem mājas mīluļiem draudzēties ar jums pareizi. Un ja tie nevēlēsies kļūt pareizi tad skaļi ņaudēs un bļaus uz tiem kas būs paša sugas brāļi, suņiem viņš liks skriet, riet un dzīties sev nopakaļ gan pa gultu apakšām gan galdu virsām gan visādām citām dzīvokļa vietām līdz šo vietu vairs nebūs un suns bezspēkā nokritīs ar izkārtu mēli un skaļi elsojot. Par mazākajiem mājdzīvniekiem tādiem kā kāmīši, kanārijputniņi un zelta zivtiņas akvārijā būs pavisam vienkārši Ja tie negribēs draudzēties ar Jums vai spēlēties ar Maksi tad saruna būs pavisam īsa - Galvu nost un ņam, ņam, ņam, ņam.

Arī cilvēki klēpji protams ir pavisam pirmšķirīga manta. Neiedomājaties ņemt Maksi ja tie Jūsu mājās nav vairumā. Jo kas gan kaķim var sagādāt lielāku prieku kā ielekt Jūsu klēpī un un ar saviem mazajiem mīļajiem nadziņiem pierādīt ka Jums steidzīgi jāmaina firma kuras ražotās zeķubikses jūs esat valkājusi līdz šim jo šīs, šodien pirmo dienu uzvilktās jaunās zeķubikses nespēj pārciest pat tādu nieku kā maza kāķena nadziņu paasināšanu. Vai arī Jūsu tikko izgludinātajām Melnajām uzvalka biksēm, ar kurām Jūs esat sagatavojies iet šodien pie bosa uz pārrunām, lai pār liecinātu to, ka jaunās tikko atvērtās firmas filiāles vispiemērotākais vadītājs būsiet Jūs, atstātu pāris kušķīšus savu spalvu kā vislabāko un neiztrūkstošāko greznojumu.

Viņš ir tik ļoti zinātkārs, ka meklē mājas, kur varēs droši iet iekšā un ārā nepārtraukti, pa 17 reizēm stundā savos kaķu piedzīvojumos. Uz brīdi apstāties atvērtajās durvīs un apcerēt iepriekšējā reizē redzēto un vērot kā siltums virmodams izplūst pa atvērtajām durvīm un vējš virpuļodams koridoru piedzen pilnu ar sniega kupenām.

Brīdis, kad Maksis guļ, ir vienīgais, kad viņu iespējams nofotografēt. Viņa dabiskais stāvoklis ir būt īstam dzīvsudrabam un pārvietoties pa māju zibens ātrumā Sagāžot un saplēšot visu, kas gadās šis neaprēķināmās spalvainās komētas ceļā.

Maksis būs labs palīgs mājas darbos un noslaucīs putekļus no pilnīgi visiem plauktiem, palodzēm un galdiem. Viņš noslaucīs no tiem ne tikai putekļus bet arī glāzes, vāzes, šķīvjus un visu pārējo kas tur būs novietots. Un jaarī kaut ko nebūs pa spēkam noslauīt uz grīdas tad tas pavisam noteikti tiks apgāzts, saplēsts, sakošļāts vai saskrāpēts ar nagiem. :)

Miera brīžos Maksītim ļoti, ļoti patīk čurāt zem segas vai cieši iegulties klēpī un nokārtot savas dabiskās vajadzības tur.

Kaut kad varbūt tiks vakcinēts (protams ja Jūs paši to noorganizēsiet). Tīrs un kārtīgi katru dienu apmeklē kastīti, pēc tam apmeklē aizdurvi, vēl pēc tam arī pagulti, grāmatu plauktu, vecmāmiņas kumodi un kurpju kasti koridorā un visās šajās vietās atstāj pa mazai piemiņas zīmei par sevi.
[User Picture]
From:[info]mazaa_zive
Date:December 7th, 2010 - 01:35 pm
(Link)
tad tas biji tu, kurš Maxi izmeta no mājas?
From:[info]petro
Date:December 7th, 2010 - 01:38 pm
(Link)
Nē, bet es esmu savācis vienu izmesto, un mana draudzene vēl vienu izmesto un es lēnām esmu sācis apzināties, par ko viņus met.
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:December 7th, 2010 - 01:43 pm
(Link)
Kāds saimnieks, tāds dzīvnieks ;)
From:[info]kepinas
Date:December 7th, 2010 - 01:46 pm
(Link)
Kaķi ĻOTI jūt cilvēkus. Un attiecas pret cilvēku tāpat kā cilvēks pret kaķi. ; ) Man ļoti žēl, ja Tavs kaķis nokārtojas nevietā. Tas nozīmē, ka viņš ir vai nu slims (un jāved pie ārsta), vai arī viņam kaut kas nepatīk savā dzīvē, ja viņš tiek apvainots, ja viņam netiek pievērsts pietiekami daudz uzmanības, ja saimnieks slikti izturas utt. Ja čurā gultā, tad gan liela iespējamība, ka variants nr2. ; )
From:[info]petro
Date:December 7th, 2010 - 01:54 pm
(Link)
Variants n3. Tu aizej noliec to kaķi kur paņēmi. Varbūt viņu jau ne pirmo dienu meklē kāds, kuram viņš ir pazaudējies. Un beidz uzmākties visiem ar tiem lopiem. Tu taču pati redzi ka neviens viņus nemaz tik ļoti negrib tādos apjomos, kādos viņi ir spējīgi pievairoties, ja ir pierijušies cik lien.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:December 7th, 2010 - 02:26 pm
(Link)
kaut tev caureja piemestos.
From:[info]petro
Date:December 7th, 2010 - 03:30 pm
(Link)
Paldies, labā sirds, ka nierakmeņus un kuņģa čūlu pietaupīji nākošajai reizei, kad atkal vēlēsies man ko labu novēlēt.
[User Picture]
From:[info]polims
Date:December 7th, 2010 - 02:54 pm
(Link)
;D
[User Picture]
From:[info]brise
Date:December 8th, 2010 - 11:26 am
(Link)
ehh kā gribētos, bet viens kaķis jau ir mājās :( Tagad dzīvo uz mana desktopa :)
[User Picture]
From:[info]likewise
Date:December 7th, 2010 - 07:04 pm
(Link)
baigi mīlīgais :):)