epiks feils ([info]affair) rakstīja [info]rawrr kopienā,
@ 2005-06-28 10:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Pantera - Fucking Hostile


Blomē notiks pirmais Latvijas “open air” metālmūzikas festivāls

8. un 9.jūlijā pirmo reizi Latvijas mūzikas vēsturē Blomē, netālu no Smiltenes, notiks atklātais (open air) metālmūzikas festivāls “METALSHOW.lv”, kurā uzstāsies vadošās Baltijas valstu smagās mūzikas grupas.

Pasākums noritēs divas diennaktis gleznainā lauku apvidū un tā gaitā uzstāsies 22 grupas, to vidū pazīstamākās baltiešu metāla vienības – Skyforger, Sanctimony, Neglected Fields, Huskvarn (Latvija), Manatark (Igaunija), Ruination (Lietuva).

Festivāla atklāšana notiks 8.jūlijā plkst.17 ar karoga pacelšanu. Grupas uzstāsies uz lauku estrādes, ko ieskauj koki un plaši zālāji. Metālmūzikas mīļotāji varēs apmesties bezmaksas telšu pilsētiņā, netālu no festivāla norises vietas būs pieejama arī bezmaksas auto stāvvieta. Blakus esošie ezeri kalpos kā lieliskas atpūtas un peldvietas, turpat būs iespējams ieturēt arī maltīti un cienāties ar alu.

Piektdien, 8.jūlijā, sākot no plkst.19 uzstāsies grupas: Subchase; Eternal Snowfall, Fimoz, Huskvarn, Sanctimony, Neglected Fields, Morigane (Igaunija), Morigan (Lietuva).
Savukārt sestdien, 9.jūlijā, no plkst.15 skatuvi aizņems grupas Mutilate Myself, Interment, Disease, Frailty, Distant Light,Trendkill Method, Infected, Urskumug, Flaying, Preternatural, Mantark, Ruination.

Grandiozo metālmūzikas šovu noslēgs plaši pazīstamā latviešu folkmetāla grupa Skyforger.

Īpaši atzīmējamas arī grupas Sanctimony, kura nesen nāca klajā ar jaunu albūmu, un Latvijas metāla veterāni Huskvarn, kas šoreiz auditoriju priecēs ar jaunām dziesmām.

Festivāla apsardzi nodrošinās profesionāla apsardzes fima “Art Expo”, kas savulaik apsargāja grupas “Metallica” koncertu Ukrainā.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas “Biļešu serviss” tirdzniecības vietās (www.bilesuserviss.lv). Divu dienu biļete iepriekšpārdošanā līdz 3. jūlijam maksās 8 latus, uz vietas – 10 latus. Vienas dienas biļetes cena - 6 lati (tikai uz vietas).

Uz festivāla vietu, kas atrodas ap 10 km no Smiltenes, kā arī no tās, abas dienas no Rīgas, Daugavpils un Liepājas tiks norīkoti īpaši autobusi. Braucot ar autobusiem festivāla biļetes cena būs 7 lati. Par vietām autobusos aicinām sazināties ar braucienu organizatoriem, zvanot pa tālruņiem 5976739 (Rīga), 9660952 (Liepāja), 9375922 (Daugavpils).

Vairāk informācijas, autobusu saraksti un karte www.metalshow.lv



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?