Jetijs ([info]tarantulz) rakstīja [info]politbirojs kopienā,
@ 2003-12-15 09:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēc ASV prezidenta teiktā, tagad bijušo diktatoru, kas "liedzis taisnīgumu miljoniem, pašu gaida taisnīga tiesa".
[info]politbirojs skeptiski vīpsnā: priecājies vien, cāli.
Jau atkal kaut kas īsti neštimmē. Vājprātīgajam diktatoram, kam pēc idejas jābūt pārliecībai, ka ugunī viņš atdzims kā varonis, "bijusi pistole, ko viņš tomēr nav lietojis, un drīz pēc tam bijis gatavs runāt ar saviem sagūstītājiem". Kamdēļ tad tā, biedri?
Gribam publicitāti un mocekļa gājienu?

Protams, ticama ir arī vēl viena versija. Kā nekā taimings ir vairāk nekā perfekts - "Irākā tikai pagājušajā nedēļā tika izveidots tribunāls, kas izskatīs Huseina valdīšanas laikā izdarītos noziegumus".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2003-12-15 09:37 (saite)
Vadzi, politbiroj - vai Huseina apcietināšana nepalielinās terora aktu draudus un izplatību? Jo es te pēc ziemsvētkiem vīkšķos uz Bali Indonēzijā. Kur izgāšgad tā bumba sprāga. Pēc principa, ka (parasti) divreiz vienā vietā un tā tālāk. Un bez tam, mēs nebūsim viesnīcā, bet nost no lielajām vietām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tarantulz
2003-12-15 10:08 (saite)
Nu drošvienjauka palielinās. Bārdainīši būs dusmīgi un kaut vai skata pēc kaut ko uzspridzinās.

Bet man domāt uz Indonēziju tas neattieksies. Toreiz tas sprādziens bija pamatā vērsts pret austrāļiem, bet tagad 1) šamie tā kā nebūtu neko vairāk nogrēkojušies pret guldzinātājiem, 2) diez vai viņi tur vairs tik droši izklaidējas kā agrāk.
Lai gan ej nu tu saproti ar tiem indonēziešiem. It kā mierīgi un viesmīlīgi bez gala, bet tai pašā laikā šņikā kaimiņiem galviņas nost ka nemetās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2003-12-15 10:43 (saite)
Nu ja, nu ja. Kad biju tur pirmo reizi (man tur radu ka biezs), arī likās, ka tā ir miera osta zemes virsū. Mazliet tikai saausījos pie savas tantes teiktā, ka neesot vairs kā vecos, labos laikos, vienkāršā tauta TV saskatījusies, un nu grib dzīvot kā seriālos vai reklāmās, nevis vairs kartona kastēs. Nu jā, viņai pašai par elektriskā gludekļa tais laikos mājās nebija, jo priekš kam tas - ja pus4os no rīta nāk indonēziete, kura ir lētāka kā gludeklis, un ar ogļu gludekli visu perfekti izgludina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tarantulz
2003-12-15 10:48 (saite)
Interesanti. Atraksti operatīvo politinformāciju, kad tur būsi, labi? :)

Principā tā pati problēma, kas Ķīnā. Gribēja, lai laucinieki netrencas uz pilsētām, bet sēž laukos, vot i sadeva visiem teļļukus, lai sēž un skatās. Šie saskatījās un visi aizbrauca uz pilsētām laimi meklēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2003-12-15 10:58 (saite)
Indonēzijā ir ap 250 - 270 miljonu iedzīvotāju. Valsts sastāv no vairāk 3000 salām. Bet gandrīz visi šie iedzīvotāji dzīvo dažās (nu labi, drusku pārspīlēju) pilsētās:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tarantulz
2003-12-15 11:14 (saite)
..un graiza kaimiņciemu iedzīvotājiem galviņas nost. Popkultūras izpausmes visā to krāšņumā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sleep_talking
2003-12-15 16:26 (saite)
taimings ir veel tuukstoshkaart perfektaaks asv iekshpolitikas un priekshveeleeshanu kontekstaa, peedeejo pollu un recent sway of general public opinion kontekstaa.
shii vareetu buut bijusi busha vieniigaa biljete. un izspeeleeta perfekti.

ja man taa neriebtos tas, ko es tomeer saucu par sazveerestiibas teorijaam..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

about:unsupported-Re:
[info]tarantulz
2003-12-15 17:16 (saite)
nu saukt jau var visaadi.
teiksim taa, asv vienmeer ir laime nelaimee.
kaut vai ar to pashu sep11. paaris dienas ieprieksh nyt bija raksts par to,ka kongress gatavojas ieveerojami pakatot pentagona finanseejumu. Tiesa, tagad vairs nekaadiigi nevaru to rakstu atrast.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sleep_talking
2003-12-15 16:36 (saite)
un zini, jaapiebilst arii veel, ka, starp citu, absoluuti sekulaaraas iraakas vadonis gan ne ar pushpleestu vaardu vai rokas maajienu nekad nav licis maniit, ka uzskatiitu sevi par jebkaadaa kontekstaa ugunii atdzimstoshu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

about:unsupported-Re:
[info]tarantulz
2003-12-15 17:18 (saite)
Nu ja nenjemam veeraa shaadu vinja atteelojumu uz katras otraas sienas iraakaa un liidziiga satura uzaicinaajumus saveejiem 'mees' formaa, tad nee, ko juus :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?