Jetijs ([info]tarantulz) rakstīja [info]politbirojs kopienā,
@ 2004-03-10 11:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ovācijas!
Db raksta:
"Pozitīvi vērtējams fakts, ka uzņēmējiem svarīgajās nozarēs par ministriem ir iecelti cilvēki, kuriem ir pietiekami liela politiskā pieredze. Premjera biedrs A. Šlesers, ekonomikas ministrs J. Lujāns un zemkopības ministrs M. Roze ir saglabājušies no iepriekšējās valdības[..]"
Arī [info]politbirojs priecājas par šādu pieredzējušu komandu. It sevišķi ņemot vērā visus būtiskākos pārmetumus iepriekšējai valdībai, piemēram, saistībā ar lauksaimniecības normatīvo aktu izstrādi (kur Roze nu būs jau ļoti kompetents palicis, ja jau pat uz valdības sēdēm nebija jānāk, kad šos jautājumuz izskatīja), vai arī saistībā ar hokeja halles būvniecību, kur Šleseram varētu būt vērtīga pieredze. Vēl varam ņemt vērā Lujāna labo slavu saistībā ar iespējamām dāsnajām kredītu izdošanām savai draudzei, par ko gan, iespējams, viņam nelietīgā kārtā palūdza no bankas aiziet. Vēl ir arī tādi viedokļi, ka viņam ļoti piestāv misionāra darbs, ja jau cenšās pievērst kolēģus ticībai...

Tāpat esam arī sajūsmā par brāļiem Radzēvičiem, it sevišķi brāli Andrejiņu, viennozīmīgi gribas un rīcības cilvēku, ja jau tādu drosmīgu lēmumu bija spējis pieņemt, pārmest visus iepriekšējos biedrus un lauzt zvērestu, lai tikai varētu kā lauva attīstīt reģionus.

Un kur nu nenopriecāties par Jēkabsonu iekšlietu ministra amatā! Kāda stāja, kādi tikumi! Vīrs un vārds!

Lieliski, tiešām lieliski.

Un vēl viens prieciņš politbirojam - pēc pusotra mēneša stāsies spēkā visi noteikumi par free movement of people, kurus nu būs vēl jo vairāk iemeslu izmantot.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?