Jetijs ([info]tarantulz) rakstīja [info]politbirojs kopienā,
@ 2003-12-18 09:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[info]politbirojs brīnās - nu pēc kādiem kritērijiem P.Strautiņš pasludināts par žurnālistikas cerību? Šodienas raksts kārtējais neloģisku argumentu savirknējums.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]stepes_vilks
2003-12-18 13:51 (saite)
Strautiņš ir nevis žurnālistikas, bet neoliberāļu jaunā cerība. Nu tā vien gribētos viņam sadauzīt brilles (un arī to, kas aiz tām slēpjas)!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tarantulz
2003-12-18 14:22 (saite)
Nu, tas konflikts man šķiet nedaudz stulbs. Viena lieta ir, ja Stiglics bīda savas idejas, otra, ja Strautiņš ar Vanagu utojās.
Domu giganti nesanāks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]stepes_vilks
2003-12-18 15:02 (saite)
nav jau tas Strautiņš nekāds domas gigants un ideologs. viņš man vienkārši simbolizē kapitālisma zobratu, kurš vēl sajūsmā kliedz, cik viņam patīk par tādu būt un akli noliedz jebkādas alternatīvas savai eksistencei. Savukārt Vanagu es pazīstu un varu teikt, ka šis džeks patiesi rubī fišku. Tiesa vairāk kā mākslas teorētiķis, bet diemžēl māksla bieži vien nevar pastāvēt pati par sevi - bez politiskās angažētības. tur rodas t.s. "sociālā māksla", ko lieliski pauda Subversijas akcija

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tarantulz
2003-12-18 15:24 (saite)
Protams, ka nav. Man gan Vanaga izteikumi arī likās tādi makten jau nu uzpūsti, bet no otras puses malacis, ka spējis tās lietas sasaistīt tajā rakstā.

No otras puses - nevajag tak pārspīlēt, Strautiņš nav ne vienīgais, ne arī izteiktākais "zobrats", turklāt kādreiz pa kādai labai domai viņam arī prātā ienāk. Kaut vai raksts par ES bija labs. Man vienkārši šķiet, ka izcilība viņam nekādā mērā nepiemīt, un ņemot vērā viņa publicēto rakstu kvantitāti, kādam labam tajos arī jāatrodas. Bet tas nav iemesls uzreiz klaigāt par žurnālistikas cerību.

Vienvārdsakot tā pati vecā tēma - mani kaitina Latvijas provinciālie pārspīlējumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?