Nomaldījušies teletaipa ziņojumi ([info]kuzbas) rakstīja [info]par_velti kopienā,
@ 2014-11-10 00:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaķis Simona.
Meklēju mājas kaķenei, kura ir palikusi uz ielas, precīzāk - pie miskastēm, pēc tam kad viņas saimnieks, kā izrādās ir pārvācies. 
Nebūtu man pašam jau divi kaķi, un mazs vienistabas dzīvoklis, noteikti ņemtu viņu pie sevis, bet diemžēl šis kaķis ar maniem kaķiem nesatiek. Kaķi iepazinu jau kā kaķēnu, kamēr viņa nāca uz mūsu lodžiju spēlēties kamēr remontējām dzīvokli.
Simonu (tā šo kaķi sauc), neuztrauc nedz stipra krāsas smaka, nedz perforatora gaudošana, bet ļoti patīk spēlēties ar ūdeni bļodā, kurā ir iemērktas atmērcēties otas. 
Jau toreiz man nācās glābt Simonu, kad viņa nokrita no lodžijas (3. stāvs), Simona dzīvoja mums kaimiņos un mūsu lodžijas savieno maza +- 5cm plata maliņa pa ko viņa tad arī pie mums ieradās. Nu toreiz kaķim laikam paslīdēja ķepa un pa laimi es biju ar draudzeni uz lodžijas, kad tas notika un varējām mazo(toreiz viņai bija aptuveni pusgads) nobijušos kaķīti sameklēt zālē pie mājas un aiznest atpakaļ drošībā. 
Nākamā epizode, kad glābu kaķi, bija reiz ziemā to sastopot mājas trepēs, kur viņa sēdēja maza un nobijusies, kad beidzot to atdevu saimniekam(kaķi atradu ap 18.00, saimnieks durvis atvēra kaut kad ap 23.) Saimnieks bija ļoti pārsteigts ka dodu viņam viņa kaķi, jo kā tad kaķis gadījās trepēs. 
Tomēr šīs abas reizes bija ziediņi salīdzinot ar nākamo reizi. Vienu reizi Simonas saimnieks zvana pie manām durvīm un vaicā vai kaķis ir pie manis, neesot jau dienu manīts. Kaķis nebija pie manis. Zinot iepriekšējo pieredzi ar kaķa krišanu ieteicu kaimiņam pameklēt kaķi lejā pie mājas, ja nu tas ir nokritis. Pēcāk dzirdēju kā viņš staigāja gar māju un sauca kaķi. Tā ar tas beidzās, abi ar draudzeni pieņēmām, ka šis savu kaķi ir atradis un vairs nelaiž to uz lodžijas.
Kamēr vienā vakarā pēc diviem mēnešiem, nesot lejā mēslus pie miskastēm satikām Simonu. Netīru noskrandušu ar drausmīgi savēlušos vilnu. Paņēmām pie sevis, izsaucām paziņu - topošo vetārstu un trijatā kaķi izmazgājām un nogriezām tos briesmīgos spalvas kunkuļus. Kāpēc darījām to paši nevis devām saimniekam? Tobrīd jau smagi apsvērām kaķi nodot citiem labākiem saimniekiem, bet galu galā nolēmām tomēr atdot saimniekam, jo galu galā kas mani un manu draudzeni ir iecēlis par kaķu policiju? Kaimiņš atkal bija varen pārsteigts ka atdevām viņam kaķi, un sacīja "o! i ja dumala pizģets u Sima" 
Kādu laiku viss bija kārtībā, līdz mana draudze atkal sastapa Simonu pie miskastēm. Šoreiz gan kaķis nebija gatavs doties līdzi, tāpēc viņa kaķi atstāja un aizgāja pateikt kaimiņam lai iet savākt savu kaķi. Kaimiņa dzīvokļa durvis atvēra nepazīstams čalis kas neko nezināja par šo kaķi- kā izrādās kaimiņš dzīvokli ir īrējis un nu ir izvācies. Kaķi atstājot pie miskastēm. 
Tāpēc man ir ļoti liels lūgums- palīdzēsim Simonai atrast normālas mājas, jo līdz šim viņai nav visai veicies ar savu saimnieku.
Kaķene ir aptuveni pusotru vai divus gadus veca, šķiet ka nekastrēta (ik pa laikam ieradās uz mūsu lodžijas ar savām "pavasara pazīmēm"). Viņai dikti patīk lāzerīša punktiņš, kastīti prot izmantot. Mazliet atturīga, bet mīļa.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?