love me like you do ([info]dzeina) rakstīja [info]par_velti kopienā,
@ 2012-08-14 21:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pavasara sākumā, vēl tikai apsverot ideju, ka pa Rīgu braukt ar velosipēdu varot būt iespējams, izmantojām šīs pašas komūnas pakalpojumus un par absolūtu velti dabūjām [info]jim velosipēdu testdraivam. Kopš tā laika daudz ūdeņu aiztecējis, daudz velosipēdu nopirkts :) Un esam gatavi mazo mošķi Aistu laist tālāk tautās. Par velti, protams.

Uzreiz brīdinu - ir tehniskas problēmas. Viens ir tas, ka čīkst, arī stūre nedaudz ķeras. Otrs - lai arī velo dabūjām ar pārsistu priekšējo kameru, pēdējās braukšanas reizēs pain in the ass bija pakaļējā kamera. Priekšējā vairs nav neko īdējusi, bet pakaļējā pāris reizes ir izšāvusi. Iespējams, problēma ir pašā ritenī - mana versija, ka no pakaļas riteņa bleķa ir parauta kāda atskabarga, kas dur cauri kameru. Bet tā ir tikai viena no idejām. Neatceros otro reizi, kad izšāva, bet pirmā bija uz totāli sadangātas Sarkandaugavas ielas. Labā ziņa - Centrāltirgū velo kameru var nopirkt par diviem latiem, riepu - nedaudz dārgāk. Nomainījām arī pedāļus, bet nu nekāda medusmaize tur nav, jo C-t monolītie bleķi nebija un tie it kā Aista oriģinālie ir sūds (pardon my french).
Kas vēl - jau braucot pēc riteņa, sapratām, ka saliekams tas ir tikai vārda pēc. Reāli izjaukt, lai ieliktu auto bagāžniekā, viņu nevar.
Tomēr, ja pēc šīs antireklāmas kāds ir gatavs to ričuku paņemt un par viņu rūpēties, dodiet ziņu uz dzeina @ džīmeils kom.

Ir arī labā lieta, ko nepiedāvās neviens Holandes grāvjos pabijušais grausts - šitas mazais resgalis ir perfekti manevrētspējīgs. Pilsētas ielās tas pat ļoti noder.

Tālāk var aplūkot, kā šis wannabe šoseju monstrs, mazais Aistiņš realitātē izskatās. Ā, jā, Aistiņš ir melns nevis tāpēc, ka nokrāsots, bet tāpēc, ka ar kaut ko aplīmēts, tas "kaut kas" pamazām lobās nost un vietām redzama ir īstā vintidžhipster gaiši zilā krāsa.




(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jim
2012-08-14 22:38 (saite)
ak vai cik skarbi par mazo draudziņu! :)
jāpiebilst, ka viņš tiešām pilsētas ielām ir ļoti, kā tu teici, veikls un manevrētspējīgs. un bagāžniekam, ja nemaldos, bij vēl tā ar atsperi paceļamā detaļa, kas ir ļoti ērta. un priekšā var uzkārt par pāris latiem hiperrimī nopērkamu groziņu (uz mana pašreizējā nevar, tur specjāli būtu jāmetina klātu). un kājasbremze man liekas sasodīti ērts izgudrojums, ciest nevaru rokasbremzes! un saucas viš Bobijs, ja nav pārdēvēts :)

(Atbildēt uz šo)


[info]deele
2012-08-14 23:23 (saite)
Šis būtu jauks braucamais no bērnudārza uz darbu :D
Kur atrodas un vai ir uzreiz braucamā stāvoklī?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeina
2012-08-15 11:05 (saite)
tu lasi arī, vai tikai raksti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deele
2012-08-15 11:09 (saite)
Nu lasu jau lasu, tāpēc arī jautāju.
Vienā gadījumā, kamerai gaiss iziet stundas laikā, stāvot uz vietas, otrā gadījumā, var stundu braukt un tikai tad tukša.
Anyway, esmu Bruņinieku un Tērbatas rajonā, varu savākt darba dienas laikā. Kur atrodas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2012-08-15 11:11 (saite)
Brasa, bet nu ir sastājusies rinda, ja iepriekšējie atteiksies, došu ziņu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deele
2012-08-15 11:13 (saite)
Oho, pusotras stundas laikā un jau rinda. Nu, tad jau laikam netikšu pie mantas...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nicofee
2012-08-15 02:47 (saite)
ŅEMU! PIESAKOS, PIESAKOS, PIESAKOS!

(Atbildēt uz šo)


[info]reprieve
2012-08-15 07:50 (saite)
es ļoti labprāt metu arī savu aci, ja iepriekšējie cibiņi tomēr pārdomā. :)
monkiki@inbox.lv
brīnišķīgs aparāts!

(Atbildēt uz šo)


[info]konstruktors
2012-08-15 10:40 (saite)
Nu pēc bildes var jau pateikt, ka šim dampim ir šķaidīta, saliekta dakša, šķībi klaņi un klasiskā vaļīga ķēde, kopumā sakot, ripos kā mēsls. Tā dakša viņu padarīs manevrētspējību, bet bez rokām diez vai varēs pabraukt.

p.s. latgalītē pie Jankas kameru pa 1 Ls var dabūt un jaunu riepu par 4 Ls. (Janka ir tas čalis pašā vidu pie lielākās velo čupas tieši zaļa VW busa aizmugurē)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?