Eva ([info]milk) rakstīja [info]par_velti kopienā,
@ 2010-07-15 09:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Divi mazi kaķu bērni šausmīgi grib tikt pie saviem saimniekiem. Šie divi kopā ar vēl 3 brālīšiem/māsiņām tika ielikti kastē un atstāti uz Matīsa ielas, pēc tam viņi tika stiepti uz Beinerta klīniku, lai iemidzinātu, taču dakteris nolēma, ka tik maziem, smukiem ir jādod iespēja (jo pilnīgi veseli). Tā nu viņi visi 5 nonāca pie manis, 3 tika nodoti citiem audzināšanā un šie divi (šķiet, ka meitenes) meklē sev jaunas mājas. Prot iet uz kasti, ēst konservus/mērcētu sauso barību. Patīk pamurrāt pie kakla. Guļ kurpēs. Bildes zem lj-cut. 
 




(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

kaķu mīļi
[info]inga_1973
2010-08-29 22:43 (saite)
sakiet, vai Jums izdevās abus kaķenus iekārtot - man ir līdzīga situācija, ievietoju sludinājumu rubrikā "par velti", bet atsaucības (konkrētas) vēl nav un man liekas, kā sveista cibas auditorija nav kaķu turētāji.
paldies!
Inga

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: kaķu mīļi
[info]milk
2010-08-29 23:22 (saite)
Melno kakjeniiti panjeema meitene no cibas, tachu melnbaltaa paliek pie mums :) Variet veel meeghinaat sapforums.lv vai to pashu ss.lv, vieniigi briidinu, ka atsauciiba buus ljoti maza. Shobriid kakjeenu ir pilni pagrabi un pie visaam dziivnieku aizsardziibas biedriibaam arii ir pilnas pagaidu maajas (kaa man) un visi ljoti aktiivi meklee maajas. Bet kakjeenu paarpilns.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: kaķu mīļi
[info]milk
2010-08-29 23:22 (saite)
Bet vispaar - veiksmi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?