pomegranate (my name is alise) ([info]pomegranate) rakstīja [info]par_velti kopienā,
@ 2010-04-12 12:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaķēni
Ir tikko dzimuši kaķēni - mazi un smukiņi. Jūrskolosies vai kā citādi beigs dzīvi tuvākajās 3 dienās(iežēlinu), taču, ja piesakās šodien, var kādu izglābt.
Pēc pieprasījuma - arī bildes var dabūt.
alyssum at navigator.lv


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daeve
2010-04-14 23:31 (saite)
manai no ielas atnestajai kakjenei piedzima seshi siikulji.
JA maajas meklee, tad taas noteikti var atrast. jaareekjinaas tikai ar to, ka kakjeeni pie sevis buus japatur paaris meneshus.
jaabuut tikai smukaam bildeem un jaieveito sludinaajumi visos portaalos, kur tas vien ir iespeejams un tad taas lietas arii notiek. burkaanportaalaa man pat bija albuminsh ar kakjeeniem un reizeem arii kads tur ieluur, taa es arii vienam mazulim nejaushi atradu maajas. traukos ir arii kakjeenu domubiedru grupa, kur var ievietot smukas bildes un arii tad rodas iespeeja kakjeeniem atrast labus, gaadiigus saimniekus, KAS nekad miilulim nedariis paari un neizmetiis uz ielas. vnk JAAGRIB atrast mazajiem maajas. tas arii viss. kad kakjeeni jau sen bija izdaliiti, man zvaniija dauz gribetaaji mazuljus panjemt, pat tos neapskatot dzivajaa.
ja nav mashiinas, tad tak ir iespeja aiznjemties parvadajmo dzivnieku kastiiti, man arii ne vienmeer bija iespeeja piebraukt pie gribeetaajiem ar kakjiiti( dazhi negribeeja pie manis pashi braukt skatiities), tad arii pati ar kakjiiti kastee braucu raadiit. nujaa, man bija smukas bildes, protams, tur nekaadi maakslas foto, bet vnk jaukas bildes, kur var redzeet kakjeenu kraasu un apmeeram kaads mazajiek kazhocinsh. kaut kaa taaa.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?