pomegranate (my name is alise) ([info]pomegranate) rakstīja [info]par_velti kopienā,
@ 2010-04-12 12:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaķēni
Ir tikko dzimuši kaķēni - mazi un smukiņi. Jūrskolosies vai kā citādi beigs dzīvi tuvākajās 3 dienās(iežēlinu), taču, ja piesakās šodien, var kādu izglābt.
Pēc pieprasījuma - arī bildes var dabūt.
alyssum at navigator.lv


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kepinas
2010-04-12 14:23 (saite)
Tīri tehniski - slīcināt tagad arī oficiāli nedrīkst.
Otrkārt, liec bildes, nevis "pēc pieprasījuma"!

Treškārt - pasaki saimniecei, lai gatavo prāvu summiņu piena dziedzera audzēju operācijām un zālēm (trīsciparu!) un jau laicīgi sāk gatavot priekšlaicīgu kapiņu savai dārgajai kaķenei, ja atņems (drošvien ne pirmo reizi) mazos kaķēnus. Palikušais PIENS rada ne mazas problēmas...
Pēc kaķēnu izaudzināšanas kaķene ir obligāti jāsterilizē.

Vari viņai iecitēt arī likumu. 5. pants.

(2) Dzīvnieka īpašniekam ir šādi pienākumi:

4) nepieļaut nekontrolētu dzīvnieka vairošanos.

Ceturtkārt, būtu ļoti galvā-slimi pašam šo situāciju pieļaut un tad izdarīt slepkavību, nogalināt. Jāuzņemas atbildība. Protams, ka VISIEM kaķēniem mājas DIVU mēnešu laikā atradīsies - bildējiet, salieciet info visos sludinājumu serveros!!! Nu tu pasaki viņai ; ) LŪDZU! Ja nē, pēc 10 nedēļām izdalīs vismaz pa pagaidu mājām.


P.S.
Saimniece ir veca, nevarīga tantiņa?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pomegranate
2010-04-12 14:56 (saite)
1.bildes nav tik skaistas (jo kunkuķi visu laiku kustās), lai piesārņotu vidi.
2.kaķenes metienos ir atstāti un izbaroti kaķēni (vismaz viens), viņa palikusi pēdējā nesterilizētā no piederošajiem kaķiem.
3. Nē, lauku ģimene, finansiālu apsvērumu dēļ tika sterilizēšana uz laiku atlikta, jo bija steidzami jāārstē suņi, tajā laikā šī jau gaidīja nākamos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kepinas
2010-04-12 15:16 (saite)
Nu jā, bet tik un tā atbildība = atbildība.
Pieņemot, ka pie tava "Par sevi" ir vārdi: dharma, karma & "cilvēks ar kaķiem", tad pieņemu, ka tu parūpēsies par to, lai VISI būtu dzīvotāji. : )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pomegranate
2010-04-12 15:26 (saite)
Nav jau neviena reāla ņēmēja, sludinājumos pilns ar visādiem šādiem kaķēniem. Ja melošu, sakot, ka ir ņēmēji pēc 2 mēnešiem, atstās visus, beigās palikšu pati ar + 4 kaķiem, kurus neviens negribēs (man laukos un Rīgā kopā ir 9 kaķi).
Tā izskatās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kepinas
2010-04-12 15:50 (saite)
Bet saki - kāpēc lai BŪTU kāds reāls ņēmējs nezināma izskata, rakstura un pat dzimuma kaķēniem?

Tu nemelosi, tu šo 2 mēnešu laikā atradīsi mājas kaķēniem, kuriem būs labas bildes, būs zināms dzimums, raksturs utt. Tavs uzstādījums "kurus neviens negribēs" ir vispār aplams/nepamatots, jo mazi KAĶĒNI atrod mājas, JA tās meklē (!)

Nu labi, es ceru, ka šī ir vnk kārtējā ultimāta & draudu taktika, kas sastopama diezgan bieži blakus jaundzimušu ķepaiņu bildēm. Jo nevar būt, ka tevi tad tiešām intersē tas, kas tur rakstīts, kad tiek apsvērta iespēja ļaut cilvēkiem nogalināt.



(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pomegranate
2010-04-13 10:53 (saite)
kur man tās mājas viņiem meklēt?
un kā ir ar dzīvnieku patversmēm? vai sliktākajā variantā, ja neatrodu mājas, tur ņemtu pretī?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kepinas
2010-04-13 12:10 (saite)
Visi parastie: ss, zip, reklama, visi forumi, blogi. ĻOTI labi strādā rajonu avīzes!!! Lapiņas zooveikalos utt. Ielikt draugos albumā, domubiedros, "ieteikt draugiem".

Nu vispār patversmes ir domātas, lai no tām adoptētu, nevis tur atstātu dzīvniekus un tās ir jau tagad krieeeeeeeetni pārpildītas ar izmestajiem, BET: uzzvani dzd.lv Canderiem & mēģini rezervēt vietiņu kādam, JA vēl nebūs adoptēts kāds! Protams, pret ziedojumu tas būs. Bet pirms tam tīri cilvēcīgi tiešām jācenšas pašiem tās mājas atrast... Nu jā, nu ja ne Rīgas patversmes, tad DAŽAS rajonu ir labas. Bet nu patversmē to kaķu ir desmitiem.

Ja, tā kā sliktākajam gadījumam tu vari mēģināt rezervēt vietiņu tur...
Cik kaķēni piedzima?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kepinas
2010-04-13 12:14 (saite)
Ā, bet aicinu būt tomēr ļoti uzmanīgiem, dodot kaķēnu uz jaunajām mājām. Pārliecināties, ka cilvēki kaķi sterilizēs. Ka bērniem nav alerģiju. Un obligāti piekodināt - ja nu kas mainās dzīvē - obligāti lai dod atpakaļ!!! Jo izmet ļoti daudz...

Jo ir arī cilvēki, kas ar kaķēnu nevis spēlējas mazu, bet špricē viņam ūdeni virsū, jo "viņš ir pārāk aktīvs". Nu lai nenokļūst tādās ar-galvu-slimās mājās, kur kaķēns būs mīļš kamēr mazs & pūkains. Ļoti populāras(!) ir bērniem alerģijas, kad kaķim ir +/- viens gads. ;D

Lai veicas! : )
Un galvenais - LABAS bildes!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2010-05-17 00:00 (saite)
LV arī bērnus teorētiski visiem būtu jāaudzina, tikai kaut kā nesanāk(neesmu dzirdējis ka kāds būtu baigi sodīts par bērnu taisīšanu alko iegādei). Tikai dzīvniekus patversmēs kā bērnus nevar atstāt ;/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?