pajautaa

dermatologs vs dermatovenerologs

« previous entry | next entry »
Jul. 11., 2016 | 05:54 pm
posted by: zetinja in pajautaa

Man gribas aiziet pie dermatologa atrādīt savu ādu.
Meklējot internetā mani mulsina, ka ir klīnikas, kur ir dermatologi un klīnikas kur ir dermatovenerologi un tad ir klīnikas, kur ir abi. Pakalpojumu saraksts tur pārklājas un vietām zem virsraksta "dermatologi" ir saraksts ar ārstiem, kuru kvalifikācija tomēr ir "dermatovenerologs".

Tad kā galu galā ir? Kvalifikācijas ziņā tur ir ari kaut kāda atšķirība? Dermatologs ir šaurāk specializēts par dermatovenerologu vai tomēr ir lietas, kas tur nepārklājas? Vai ari tie, kas raksta "dermatologs" vnk apzinās, ka tādiem, kā man ir bail iet uz klīniku, kur potenciāli ir pilns ar eksotiskām detrmatoloģiskas dabas venēriskajām slimībām sirgstošiem pacientiem, kas nogrābstījuši visus durvju klinķus?

P.S. Mok pie reizes var ieteikt, kur doties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Dūda

from: [info]zhagata
date: Jul. 11., 2016 - 08:15 pm
#

Kad sīkajai izmetās nezināma rakstura sarkani pleķi pa absolūti visu ķermeni, aizgājām pie dr. Daces Galviņas, pēc šiltes skaitās dermatovenerologs, ļoti laba daktere. Būs vajadzība, ietu atkal.

Atbildēt


VulpesVulpes

from: [info]vulpes_vulpes
date: Jul. 11., 2016 - 08:21 pm
#

ja vajag atrādīt dzimumzīmes, tad es ieteiktu uzreiz iet uz Gaiļezeru pie onkodermatologa (nav jābaidās šī vārda). Jo sākumā arī gāju pie dermatologa, šis mani apskatīja un saka, pizdjets, pizdjets viss jāgriež viss nost. Dermatolos man šķiet vispār ir vairāk tāds kosmētisks ārsts. Aizgāju uz Gaiļezeru, tur onko dermatologs ir uztrenējis aci un pateiks, vai ādas veidojums ir kaitīgs vai ir jānovēro.
Arvienvārdsakot, dermatologi tādi vairāk uz kosmētisko apdari tendēti, problemātiska tīņu āda utt.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]polija
date: Jul. 12., 2016 - 09:14 am
#

a tur tikai uz aci skatījās vai arī ar kādu aparātu? Mani tieši dzimumzīmes interesētu nočekot - un vispār visādus ādas pleķus utt., bet negribu zgrūst naudu pie kkā aizejot, lai konstatētu, ka jāiet kur citur..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Jul. 12., 2016 - 09:17 am
#

dzimumzīmes man Briāna ielā ar aparātu un uz datora skatījās.

Atbildēt | Iepriekšējais


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Jul. 12., 2016 - 09:16 am
#

dakteri jau bieži sūta uz Briāna ielu-ietsādījums baiss, bet dakteri it kā labi. Tur reģistratūtā prasa kas par vainu un tad pie attiecīgā daktera arī pieraksta. man dēļ nosaukuma Dermatoveneroloģijas klīnika ar bija neērti turp iet. Publika ar tur kolorīta no ielasmeitām līdz džentlmeņiem uzvalkos. dakteri tur ar cik esmu saskārusies pārsvarā tādi padomju produkti, bet nu it kā esot labi. Arī laboratorija analīzēm ir uz vietas.

Atbildēt | Diskusija


remedia

from: [info]remedia
date: Jul. 12., 2016 - 06:32 pm
#

Es tur gāju pie dr. Roznieces (par jaunu, lai būtu no padomju laikiem), noteikti ļoti ieteiktu, tikai nezinu, vai viņa tur vēl pieņem. Toreiz kaut kā nepamanīju īpaši ievērojamu publiku, man tieši likās, ka tur pilns ar pensionāriem, bet tā kā tur vispār var veikt arī sts analīzes, tad jau noteikti var gadīties ļoti dažādi apmeklētāji.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


remedia

from: [info]remedia
date: Jul. 12., 2016 - 06:33 pm
#

Ā, un lai arī telpas izskatās sensenas, aprīkojums, manuprāt, tur ir kāds vien varētu būt vajadzīgs.

Atbildēt | Iepriekšējais


mm

from: [info]martins
date: Jul. 12., 2016 - 11:47 am
#

Maija Brieže. Pieņem KZS Klīnikā pretī Dailes teātrim vai arī tepat jau pieminētajā Briāna ielas sts centrā.

Atbildēt