pajautaa

AVĢ vai VVĢ

« previous entry | next entry »
Jun. 6., 2016 | 01:39 pm
posted by: blond in pajautaa

Vai kāds, lūdzu varētu pakomentēt - Āgenskalna Valsts ģimnāzija vs Valsts Vācu ģimnāzija? Varbūt kādam tur bērns mācās vai paši esat mācījušies? Labās un sliktās puses, skolotāji, kopējā noskaņa skolā?
Upd. Paldies, diskusija slēgta! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {34}

žube nežube

from: [info]putnusieva
date: Jun. 7., 2016 - 01:21 am
#

čau, kā akselam? :)

irbe no patņa aizgāja pēc 7. klases, attiecīgi āvģ iestājās 8. klasē, vienlaikus apmeklēja un pabeidza rožus un mūzikas skolu.

pēc devītās palika turpat āvģ - fizmatu klasē. līmenis ir ok, audzinātāji, vairums skolotāju un atmosfēra arī. un tur strādā konstruktīvi domājošā - mūsu prieks un acuraugs - ratinīka, vēl aizvien irbes mīļākā skolotāja. eksaktajos priekšmetos arī ļoti pat jēdzīgi skolotāji.

policejiskas attieksmes (nu, kā piemēram, 49. vsk.) nav. bērni iedomīgi nav, videnē diezgan liels pieplūdums ar krietniem lauku bērniem.

bet skolas vadība (direktore, māc. pārzine utt.) + mūzikas skolotāja (brazauska, ja viņa tur vēl strādā) pa laikam izturas diezgan derdzīgi, no sērijas: mēs esam āvģ, jums tas jāizjūt kā liels gods un, ja kaut kas nepatīk, ir pilns ar "parastām" skolām.

pa lielām šaibām - ja netiek pirmajā videnē un nav dikta mīlestība tikai uz vācu valodu, es tomēr ieteiktu āvģ. jo vadības uzlidojumi klasēm nav pārāk bieži, līdz ar to pieciešami un pat ja sākotnēji matemātiskās domāšanas nav, to it labi ieliek.

nu, ja gribi sīkāku info, zvani no rīta 20046331, žube :)

Atbildēt | Diskusija


žube nežube

from: [info]putnusieva
date: Jun. 7., 2016 - 01:26 am
#

ai, skatos, ka tika jau pielemta vvģ. nu tad paliks vēsturei un nākotnes interesentiem :)

Atbildēt | Iepriekšējais


blond

from: [info]blond
date: Jun. 7., 2016 - 10:11 am
#

Paldies, žzube, bet nu diemžēl šie jau izvēlējās RVĢ, jo turp aizgāja darugi, un tā. nu nekas, var jau vēl mainīt pēc 8. klases. īsm ir tikai 7.

Aleksis pabeidza Rožos vidusskou un tagad mācās Amsterdamā Gerrit Rietveld Academie, mākslas. Ir apmierināts. Mēs arī.

Atbildēt | Iepriekšējais