pajautaa

Problēmas ar Lattelecom

« previous entry | next entry »
Maijs. 25., 2016 | 03:03 pm
posted by: jimmy in pajautaa



Lietoju Lattelecom internetu, ir saslēgts ar TP link rūteri, bet nets nepārtraukti gļuko! Kad ieslēdz torrentos kādu filmu novilkt, tad vispār vairs nav lietojams (Utorrent jau izmēģināts samazināt max apjomu ko tas drīkst izmantot).
Runāju ar Lattelecom, viņi saka, ka vaina esot manā rūterī (ko nesen nopirku, tātad tā darba stāvoklis ok). Saka, ka man vajagot nopirkt rūteri, kas atbalstot 11N klasi, jo tā kas esot šim varot dot tikai max 50mbit ātrumu (kaut gan rakstīts ka 300). Kā tur ir, viedie? Vai tiešām jāpērk citu rūteri? Un šis modelis man šķiet diezgan populārs, vai visiem pārējiem tādas pašas problēmas?

UPD: Gribētos vairāk rast atbildes vai tas tiešām tā var būt, ka vajadzīga 11N klase rūterim un vai citiem ir bijušas tādas pašas problēmas.

Par rūteri precīzāk šeit - http://www.tp-link.com/lk/products/details/cat-9_TL-WR841N.html

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {40}

tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Maijs. 26., 2016 - 11:16 am
#

ja caur vadu, tad tam WR841N ir tikai 100Mbit tīkla karte.
ja caur wifi, tad vispirms paskaties vai tev vispār ir enablots N protokols, bieži vien ir enablots tikai bg vai mixed bgn tavs dators/telefons slēdzas caur b vai g nevis n. tā vien šķiet, ka tavs dators slēdzas klāt caur G protokolu, kas ir max 54Mbps. ja ir windows, tad ctrl+shift+esc pie network usage vajadzētu redzēt kādu savienojuma ātrumu dators ir izvēlējies. ieej routera configā un uzliec N only protokolu, ja tavs dators vispār spēj strādāt ar N protokolu.

Atbildēt | Diskusija


Bartzabel Lennon

from: [info]jimmy
date: Maijs. 26., 2016 - 02:07 pm
#

nu radio type man rādās 802.11n

bet pie rūtera iekš wireless mode man rādās tikai divas iespējas 11bg mixed vai 11bgn mixed, tam N turpat būtu jāatrodas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Maijs. 26., 2016 - 02:11 pm
#

bgn = b+g+n
ja nav tas, tad liec to un notestē gan uz datora, gan uz kāda pajauna telefona, kurš saprot n.

Atbildēt | Iepriekšējais