pajautaa

pulsometri

« previous entry | next entry »
Maijs. 11., 2016 | 11:44 am
posted by: lavendera in pajautaa

aizņēmos izmēģināšanai drauga sporta pulksteni; man ļoti patīk (kaut gan diezgan milzīgs), bet radās jautājums par pulsometru ekonomiskajām versijām - vai uzticami mazcenas pulsometri vispār eksistē un vai ir vērts meklēt tādu, kas strādā bez krūšu jostas (lai nav pārlieku jāpiedomā, kādas drēbes mugurā).
Galvenais, lai rāda pulsu procesa gaitā (kaut gan man patīk arī tās funkcijas, ka rāda notērētās kalorijas, treniņa efektivitāti un vēl no rītiem pamodina).

Ir ieteikumi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

h2o roze

from: [info]udensroze
date: Maijs. 11., 2016 - 11:58 am
#

lietoju Fitbit, patīk

Atbildēt | Diskusija


zane

from: [info]lidot
date: Maijs. 11., 2016 - 12:24 pm
#

es arī uz fitbit jau pāris mēnešus šķielēju! kādu modeli Tu lieto?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Maijs. 11., 2016 - 12:30 pm
#

Māsa lieto Fitbit Surge jau kādu laiku. Ir apmierināta. Baterija tur gana labi, 6h kāpienu kalnā spēj samērīt ar gps un pulsu. Interfeiss gan viņam ir murgains un neintuitīvs.

Es meklējot sev gps pulksteni skatījos garmin FR 235 virzienā, bet beigu beigās apsverot visus par un pret izlēmu par labu garmin fr230 ar pulsa jostu.

Atbildēt | Iepriekšējais


h2o roze

from: [info]udensroze
date: Maijs. 11., 2016 - 12:30 pm
#

charge HR

Atbildēt | Iepriekšējais


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Maijs. 11., 2016 - 12:15 pm
#

Ir optiskie pulsometri, kas lasa pulsu no rokas. Pirms pirkšanas vēlams izmēģināt, jo ir indivīdi, uz kuriem viņi strādā dranķīgi vai nestrādā pavisam.

Ir jāsaprot, ko tu vēlies - sporta pulksteni vai ikdienas aktivitātes mērītāju. Daļa funkciju pārklājas, bet ir lietas, kas pietrūkst, vai lietošanā ir ērtākas vienam vai otram.

Ja tu negribi GPS, tad var skatīties uz optiskā pulsa aprocēm, kuras ir krietni kompaktākas par pulksteņiem, bet nu līdz ar to ar informācija, ko tās prot attēlot ir ierobežota. Tiesa viņas parasti sinhronizējas ar telefonu aplikācijām un tad pilnu info, ko šamās mēra var apskatīties telefonā un kompītī. Pirms pirkšanas protams ir jāpārbauda vai tavs telefona modelis vispār atbalsta vajadzīgos protokolus.

Ja gribas GPS, tad ir jāskatās uz pulksteņiem. modeļi ar optisko pulsu ir visiem lielajiem ražotājiem. +/- cenas var saprast pulsometrs.lv un atsauksmes var palasīt iekš dcrainmaker.com

Atbildēt | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Maijs. 11., 2016 - 12:17 pm
#

Akjā.. un optiskā pulsa aproce tev derēs skriešanai, velobraukšanai un citiem sportiem, kur nav lielu vēzienu ar rokām. aerobikām, zumbām, volejboliem un citiem sporta veidiem viennozīmīgi siksniņu, jo tur optiskie rāda zilus brīnumus.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Maijs. 11., 2016 - 01:29 pm
#

es domāju par kalnos kāpšanu (un gatavošanos tai), un man ir pilnīgi skaidrs, ka es noteikti neko datorā neskatīšos. Kāpšana, tie, protams, ir vēzieni (ar nūjām)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Maijs. 11., 2016 - 01:33 pm
#

nu vēzieni ar nūjām nav vēzieni aerobikā vai peldēšanā. Kā nekā skrienot ari rokas tiek vēzētas.

Atbildēt | Iepriekšējais


.

from: [info]kaplacis
date: Maijs. 11., 2016 - 01:43 pm
#

Es pēc trim skrējieniem jau esmu pieradis pie pulsa jostiņas, sākumā likās, ka šļūk nost, bet nav tik traki, drēbēm arī netraucē

Atbildēt | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Maijs. 11., 2016 - 01:57 pm
#

diemžēl, lietojot jostiņu, ikdienišķa pārvietošanās ar velo prasa virsū vilkt noteiktas krāsas, vaļīguma un necaurspīdīguma drēbes. (Secināju, ka parasts ceļš starp darbu un mājām patērē vairāk kaloriju tauku dedzināšanas režīmā nekā grupu nodarbība sporta klubā.) Un es jau tā esmu ierobežota apģērba izvēlē velo dēļ.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Maijs. 11., 2016 - 02:48 pm
#

es maršrutā darbs - mājas pulsu nemaz nemēru. nu i nafig. tāpat nav iespējams nekādas robežas turēt dēļ luksoforiem utt utt.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]polija
date: Maijs. 11., 2016 - 10:28 pm
#

nu nez - imho neviens tur tā īpaši neiespringst uz to, lai jostiņa nebūtu redzama. tāpat viņa jāliek kkur zem krūtīm un lifons vai vismaz drēbes tajā rajonā sievietēm lielākoties tiek vilktas.. Un nezinu kā tad ir jāpēta, lai baigi redzētos..
Es gan nepiekristu par to, ak uz darbu veļļojot nevajag.. Es tieši uz darbu savulaik veļļojot sākumā biju sākusi t'qadīt rekordus un beigt savu sirdi. tikai pulsometra palietošana man sāka palīdzēt saprast, kurā brīdī labāk vēl neskriet (ķip iesildīties) un kurā jau gana sildīties un var sākt močīt, ja gribas.
Protams - nekādus tur pulsa zonu treniņus ikdienas veļļojumos uz darbu pa pilsētu neuztaisīsi, bet vismaz kko nesačakarēt var palīdzēt..

JA vajag tikai pulsometru, es laiakm ņemtu sigmu vai ko tamlīdzīgu.
Man pašai ir Polārs ar GPS. Tam gan ir pluss - baigi ērtā jostiņa, ko nejūt un kas nav tur nekādi speciāli jāmitrina vai tml..

Atbildēt | Iepriekšējais