pajautaa

telefons

« previous entry | next entry »
Mar. 9., 2016 | 12:19 am
posted by: inese_tk in pajautaa

kādu ekonomiskā gala viedtālruni jūs ieteiktu?

vajag, lai zvanītu, sms-otu, lasītu meilu un mesendžeri, klausītos mūziku, retumis ieguglētu kaut ko, uz sitiena vajadzīgu un uzņemtu kādu fotoattēlu.
svarīgs nosacījums - ne liels. man vajag iebāzt kabatā, kad jāju uz mežu, lai, ja nokrītu no zirga un salaužu kāju, varu izsaukt ātros.
vēlams, lai nav lielāks par esošo, kurš ir maksimālais lielums, kuru kaut cik ērti varu iebāzt kabatā - 111 x 60.3 x 9.8 mm (4.37 x 2.37 x 0.39 in)
noteikti negribu neko dārgu un smalku, neesmu tehnikas gurmāns, galvenais ir ērtums un funkcionalitāte un pēc iespējas mazāk gļuku. trīs gadus esmu nolauzusi ar Sony Xperia Go, kas man ir prasījis daudz, daudz nervu šūnu, tāpēc, laikam uz Sony izstrādājumiem šobrīd negribu skatīties.

paldiesss
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {29}

smille

from: [info]smille
date: Mar. 9., 2016 - 08:51 am
#

Šis gan būs drusku lielāks, ja tie norādītie izmēri tiešām ir pats pats max.
Bet es laikam pirmo reizi gribu jaunu mobilo pirms ir galīgi nosprādzis vecais, man ir drusku vairkāk kā pirms gada pirkts MotoG 4G un regulāri izjūtu, ka kamera man par švaku. To zināju jau pērkot, bet cerēju, ka tomēr iztikšu.
(Kad pirms gada meklēju ne milzu izmēra viedtālruni, tad ļoti mocījos, ļoti maza izvēle, pirms tam bija HTC wildfire, ļoti mīļš, bet bērns neveiksmīgi sašķaidīja ekrānu)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Mar. 9., 2016 - 09:05 am
#

tiešām 3 gen ir gan lielāks, man ir 2 gen, kas ir mazāks (lai arī lielāks par norādītākajiem izmēriem). taču ja neskaita sony z compact sēriju, motoG 2gen ir mazākais normālais telefons (vismaz bija pirms gada). un sony z compact ir dārgs.

mani arī minēto iemeslu dēļ ir piebesījis mans motoG, ko pirku uz iepriekšējiem ziemassvētkiem, jo kaut kur pazaudēju/nozaga HTC Desire X - tas gan bija maziņš, izturīgs un visādi citādi ideāli piemērots manām vajadzībām. taču, ja laba kamera un visādas citas papildfīčas nav vajadzīgas, tad motoG ir tīri OK, īpaši ņemot vērā cenu.

Atbildēt | Iepriekšējais