CSDD braukšanas eksāmens.

« previous entry | next entry »
Feb. 22., 2016 | 10:37 pm
posted by: lenorad in pajautaa

Sveiks, cibiņ!
Pastāsti savu pieredzi ar CSDD braukšanas eksāmenu, kā Tev gāja? Kādā laikā brauci, vai eksaminators bija adekvāts (vai neklaigāja virsū), ar kuru reizi nokārtoji eksāmenu, cik sen tas bija?

UPD: Paldies visiem par pieredzēm, mazliet nomierinājāt mani par tuvojošos pasākumu!
Paldies ^.^

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {29}

*

from: [info]inese_tk
date: Feb. 23., 2016 - 01:07 am
#

jā, bļaustīšanos, tiešām nesagaidīt.
es noliku ar otro, un tieši inspektora dēļ. pirmais inspektors bija tāds, nu to ir grūti aprakstīt, esmu sajūtu cilvēks un bija sajūta ka viņam neizsakāmi riebjas tur būt, es riebjos, viss riebjas. viņš vispār nerunāja. es mēģināju teikt dažas pieklājības frāzes, lai padarītu gaisotni vieglāku patīkamāku, bet viņš nekā nereaģēja, pat neatbildēja. un es izkritu pavisam stulbas kļūdas dēļ.
uzreiz aizgāju un pieteicos uz nākamo dienu, tad bija tikpat nerunīgs un kluss inspektors, bet ap viņu gaisotne bija tāda viegla un mierīga, mēs draudzīgi apmainījāmies ar pāris frāzēm, braucām klusumā, viņš mani izdzenāja par ļoti grūtu maršrutu, bet es jutos labi viņa klātbūtnē un dabūju tikai kaut kādu nenozīmīgu kļūdiņu.
mazāk emocionāliem un jūtīgiem cilvēkiem droši vien būtu bijis vienalga par to pirmo, bet mani kaut kā vienmēr ļoti ietekmē citu cilvēku enerģija.

Atbildēt