pajautaa

Papīra giljotīnas mājas lietošanai

« previous entry | next entry »
Feb. 16., 2016 | 02:44 pm
posted by: brr in pajautaa

Papīra giljotīnas mājas lietošanai - uz leju spiežamu naža tipa asmeni vai velkamu?

Kādas būtiskas lietošanas un uzturēšanas nianses cenu kategorijā 25-30 €?


Paldies jau iepriekš!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]
date: Feb. 16., 2016 - 03:53 pm
#

Velkamais ir precīzāks. Giljotīnā var vairāk salādēt.
Velkamajam asmenis ar laiku nodilst, tāpēc jau uzreiz vajadzētu nopirkt rezervei. Šķiet, ka bija arī tādas, kur asmeņus nevarēja mainīt, tādu labāk nepirkt.

Lētā gala griezēji parasti ir plastmasnieki, kas ātri lūzt, tāpēc nevar baigi spiest vai pārlādēt. Nu tā, ka baigi saudzīgi.

Atbildēt | Diskusija


brr

from: [info]brr
date: Feb. 16., 2016 - 05:37 pm
#

Paldies!

Es noprotu, ka velkamajos var arī vairākas (3-4 `120 gm) lapas vienlaicīgi griezt bez liekām problēmām?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]
date: Feb. 16., 2016 - 08:49 pm
#

Griezīs, tikai kādu extra reizi būs jāpāriet pāri, bet asa giljotīna vairākas lapas parasti nošņāp ar pirmo reizi. Velkamie vairāk tā, ka pa vienam, piem, fotogrāfiju griešanai.

Atbildēt | Iepriekšējais


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Feb. 16., 2016 - 07:13 pm
#

velkamie manā praksē izrādījušies jēdzīgāki un ilgtspējīgāki. par vairākām lapām gan nemācēšu teikt, bet izmantoju dažādu svaru fotopapīram (parasti ap 265-300), bez problēmām

Atbildēt


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Feb. 16., 2016 - 09:54 pm
#

Tādā cenu kategorijā diezvai izdosies atrast trimmeri, kas griezīs 3 - 4 120g lapas (nē nu griezīs, bet asmeni būs ātri jāmaina). Galvenā starpība - ar trimmeri var griezt plānākus papīrus un precīzi, tajos, parasti, jau ir iestrādats mehānisms, kas nofiksē papīru vietā, bet nu, ja par 30 eur, tad arī ar tik mazu giljotīnu var plānus. Ja kādreiz vajadzēs griezt ko lielāku par to A3 vai A4 formātu, tad trimmerī nekādi neiebāzīsi, toties giljotīnā var nogriezt līdz pusei un tad, rūpīgi pabīdot, nogriezt pārējo.

Atbildēt