pajautaa

skārienjutīgā ekrāna nomaiņa

« previous entry | next entry »
Dec. 29., 2015 | 04:10 pm
posted by: banderlogs in pajautaa

Vai kāds pats ir uz savu roku nomainījis savam telefonam sašķaidītu ekrānu? Savu LG D802 esmu sadragājusi,un tikko apzvanīju 7 remonta servisus, visur cenas svārstās no 100 līdz 150 eiro. Internetā tā pati detaļa maksā 50 eiro max.
Vai zinošāki cibiņi varētu padalīties savā pieredzē - ir paši mainījuši vai nopirkuši ekrānu ar visiem pričendāļiem internetā un tad nesuši meistaram nomainīt? Vai otrā opcija maz ir iespējama?

UPD:Paldies visiem!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Dec. 29., 2015 - 04:20 pm
#

kautskis mainīja.
Un man liekas, jūtube pilna ar pamācībām, kā var ko salabot, vai nomainīt.

Atbildēt


Pacifists

from: [info]rudais_rudens
date: Dec. 29., 2015 - 06:27 pm
#

Esmu pats mainījis Iphone 4 ekrānu. Pasūtīju no ebay displeju un instrumentus. Kopā ņēmos 8h. Tas ir izdarāms, bet nezinu, vai uzņemtos atkal. Iespējams tavam modelim tas process ir vieglāks, jo to Iphone vajadzēja pilnībā izjaukt pa detaļām.

Atbildēt


from: [info]and
date: Dec. 29., 2015 - 07:35 pm
#

man mainīja šis jaunietis promarket.lv/, par darbu bija 20 eur, bet nu mēdz būt nianses. Bet, vai tik nebija tā, ka, ja ekrānu pasūta pie mobilemonsters.lv, viņi maina bez maksas? Var uzzvanīt arī viņiem.

Atbildēt


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Dec. 29., 2015 - 09:49 pm
#

esmu mainījusi iPod touch, kas nav telefons, bet skārienjutīgs ir gan. Baigais čakars nebija, bet ideāli nesanāca, lai arī grūti pateikt, vai tā ir mana laža, vai arī viena nedarbojošamies josla bija pārāk iebojāta. vnk jāizvērtē risks, jo manā gadījumā tas bija UK, kur servisi ir ļoti dārgi, bet ebay ļoti lēts :)

Atbildēt