ēst gatavošana

« previous entry | next entry »
Okt. 6., 2015 | 09:28 pm
posted by: adelise in pajautaa

Zelta dzīve ir beigusies un vairs nevaru/negribu atļauties katru dienu ieturēt maltītes ārpus mājas, pēc tam, kad pagājušajā nedēļā jutu totālu spēku izsīkumu, sapratu, ka mans plāns neēst ārpus mājas, bet gatavot pašai, ir izgāzies, jo arī mājās neko negatavoju un vairāk vai mazāk pavadu laiku neēdot. Neprasiet kā tas ir iespējams, bet ir. Gribas ēst, negribu gatavot, ātri uzkožu ābolu un aizmirstu tad jau, ka gribējās ēst.
Bet saprotu, ka tā turpināt nevar, man patīk gatavot, bet ir pāris "bet":
1) visbiežāk ēst gatavoju tikai sev
2) es ēdu ļoti mazas porcijas
3) parasti nav laika, lai ilgi rosītos virtuvē
4) man netīk visu nedēļu ēst vienu un to pašu zupu/whatever ko, bet gatavot vienai reizei arī nav aršana

Tāpēc es prasu tiem, kas dzīvo vieni vai gatavo ēst tikai sev - ko jūs gatavojat un kā jūs gatavojat ēst? Priecāšos par ieteikumiem un arī reālām receptēm.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

--

from: [info]ripp
date: Okt. 6., 2015 - 10:51 pm
#

man gan šķiet, ka taisīt vienam ir baua. var taisīt tieši to, ko gribās un nav jāpavada ilgu laiku sagatavošanas darbos. sagribas ceptus kartupeļus vai kartupeļu pankūkas - nomizo 2 vidējus kartupeļus un gatavs. grib makaronus, izvāra 1/4 paciņas, saliek ar kādu tomātu un zilā siera gabaliņu un ēd.

krāsnī cepti dārzeņi - fiksi nomizo sagriez un aizmirst uz 40 minūtēm.
jau pieminētais kuskuss, var ar mazliet gurķa/tomāta/kazas siera/zaļumiem
pilngraudu makaroni ar tomātiem un jebko, kas garšo
biezzupas
jau pieminētā vistas fileja visdažādākos veidos, fiksi sacept ar ko gribās
vārīti rīsi - sacep ar dārzeņiem un ēd.
jau pieminētā saldēšana ir baigi forši.

Atbildēt