ēst gatavošana

« previous entry | next entry »
Okt. 6., 2015 | 09:28 pm
posted by: adelise in pajautaa

Zelta dzīve ir beigusies un vairs nevaru/negribu atļauties katru dienu ieturēt maltītes ārpus mājas, pēc tam, kad pagājušajā nedēļā jutu totālu spēku izsīkumu, sapratu, ka mans plāns neēst ārpus mājas, bet gatavot pašai, ir izgāzies, jo arī mājās neko negatavoju un vairāk vai mazāk pavadu laiku neēdot. Neprasiet kā tas ir iespējams, bet ir. Gribas ēst, negribu gatavot, ātri uzkožu ābolu un aizmirstu tad jau, ka gribējās ēst.
Bet saprotu, ka tā turpināt nevar, man patīk gatavot, bet ir pāris "bet":
1) visbiežāk ēst gatavoju tikai sev
2) es ēdu ļoti mazas porcijas
3) parasti nav laika, lai ilgi rosītos virtuvē
4) man netīk visu nedēļu ēst vienu un to pašu zupu/whatever ko, bet gatavot vienai reizei arī nav aršana

Tāpēc es prasu tiem, kas dzīvo vieni vai gatavo ēst tikai sev - ko jūs gatavojat un kā jūs gatavojat ēst? Priecāšos par ieteikumiem un arī reālām receptēm.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

from: [info]pashizgaazeejs
date: Okt. 6., 2015 - 10:09 pm
#

tieši pirmo nedēļu kā dzīvoju pilnīga vienītī bet cenšos pati taisīt ēdienu jo vienkārsi no gatavās veikala kulinārijas, ko mēdzu darba laikā paķert aiz slinkuma, paliek diezgan riebīgi. parasti apcepu visādus dārzeņus - nu tur sīpols, kabacis, daži tomāti, ķiploks, var pierīvēt burkānu un tajā visā iemočīju vai nu griķus vai makaronus, pie buržuāzīgākas situācijas kādu fistas fileju, ja atrodas karijs vai kkāda čili mērcīte ko pielikt klāt - vabše skaisti. sanāk reāli vismaz 2 ja ne 3-4 ēdienreizēm tāds mišungs. ja ēd maz, tad jau nav problēmas atlikt un piebeigt citu dienu, tik ātri jau arī nenomaitājas tads paēdiens. vienmēr var jau arī salātus kaut kādus - nu tur tomāts+gurķis+burkāns+sīpols mazliet olīveļļā/ etiķī.

jāskatās, mož pēc laika apniks, bet pagaidam neapnīk šādi.

Atbildēt