Okt. 6., 2015 | 10:09 pm
No:: pashizgaazeejs

tieši pirmo nedēļu kā dzīvoju pilnīga vienītī bet cenšos pati taisīt ēdienu jo vienkārsi no gatavās veikala kulinārijas, ko mēdzu darba laikā paķert aiz slinkuma, paliek diezgan riebīgi. parasti apcepu visādus dārzeņus - nu tur sīpols, kabacis, daži tomāti, ķiploks, var pierīvēt burkānu un tajā visā iemočīju vai nu griķus vai makaronus, pie buržuāzīgākas situācijas kādu fistas fileju, ja atrodas karijs vai kkāda čili mērcīte ko pielikt klāt - vabše skaisti. sanāk reāli vismaz 2 ja ne 3-4 ēdienreizēm tāds mišungs. ja ēd maz, tad jau nav problēmas atlikt un piebeigt citu dienu, tik ātri jau arī nenomaitājas tads paēdiens. vienmēr var jau arī salātus kaut kādus - nu tur tomāts+gurķis+burkāns+sīpols mazliet olīveļļā/ etiķī.

jāskatās, mož pēc laika apniks, bet pagaidam neapnīk šādi.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: