ēst gatavošana

« previous entry | next entry »
Okt. 6., 2015 | 09:28 pm
posted by: adelise in pajautaa

Zelta dzīve ir beigusies un vairs nevaru/negribu atļauties katru dienu ieturēt maltītes ārpus mājas, pēc tam, kad pagājušajā nedēļā jutu totālu spēku izsīkumu, sapratu, ka mans plāns neēst ārpus mājas, bet gatavot pašai, ir izgāzies, jo arī mājās neko negatavoju un vairāk vai mazāk pavadu laiku neēdot. Neprasiet kā tas ir iespējams, bet ir. Gribas ēst, negribu gatavot, ātri uzkožu ābolu un aizmirstu tad jau, ka gribējās ēst.
Bet saprotu, ka tā turpināt nevar, man patīk gatavot, bet ir pāris "bet":
1) visbiežāk ēst gatavoju tikai sev
2) es ēdu ļoti mazas porcijas
3) parasti nav laika, lai ilgi rosītos virtuvē
4) man netīk visu nedēļu ēst vienu un to pašu zupu/whatever ko, bet gatavot vienai reizei arī nav aršana

Tāpēc es prasu tiem, kas dzīvo vieni vai gatavo ēst tikai sev - ko jūs gatavojat un kā jūs gatavojat ēst? Priecāšos par ieteikumiem un arī reālām receptēm.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

from: [info]pickle_jar
date: Okt. 6., 2015 - 09:37 pm
#

Gatavot vienam cilvēkam ir reāli pain in the ass, jo vienmēr tās paikas ir krietni par daudz un apmierinājuma pēc gatavošanas ir pagalam maz, ja to porciju vienītī tāpat notiesā pie kompja. Tāpēc izlīdzos ar dažas stundiņas briedinātiem griķiem ar salātiem vai rīsiem ar lēcām vai vistas fileju, kaut ko tādā garā. Pārējā laikā kaut kādas visādas biezpiena, tomātu maizes, āboli, banāni. Bet tā laikam sanāk tāda kā ne-atbilde - ēst negatavoju, nahuj.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]adelise
date: Okt. 6., 2015 - 09:42 pm
#

Nu perfekti mana situācija! Tjipa gribas ēst - aizbāzīšu to sajūtu ar divām tomātmaizēm. Tad vairs negribas. Vai aizraušos internetā un vispār aizmirsīšu, ka jāēd, bet - nāk ziema un vajag enerģiju un tas pain in the ass ir tieši tas, ka es neēdu nekādu silto ēdienu, kuru reāli prasās (jā, neesmu nekāda svaigēdāja). Ok, pat ne siltu ēdienu, bet kaut ko, ko var nosaukt par "ēdiena porciju".

Atbildēt | Iepriekšējais