pajautaa

AirBaltic un Departure Gate

« previous entry | next entry »
Maijs. 27., 2015 | 12:51 pm
posted by: cheshiras_kakis in pajautaa

Sveiki!
Vai kāds varētu, lūdzu, pateikt, cik ilgu laiku pirms izlidošanas AirBaltic slēdz izlidošanas vārtus? 10 min, 20 min, 45 min? Viņu mājas lapā īsti neatradu, bet iespējams, ka neesmu skatījusies pietiekami uzmanīgi.
Mēģinu saplānot laiku un saprast, kāds ir vēlākais laiks, kad varu ierasties lidostā, nenokavējot lidojumu.
Paldies :)

UPD.
Kādā vecā biļetē atradu tekstu, kur pats AirBaltic's raksta -

"Please be at your departure gate no later than 25 minutes before departure time."

Paldies visiem :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

snark

from: [info]snark
date: Maijs. 27., 2015 - 01:54 pm
#

Kā jau te rakstīja, līdz pieturvietai vēl ir jātiek. Nokļūšanas laiks atkarīgs no tā, vai ir nododamā bagāža (rinda pie nodošanas), vai reģistrēsies reisam lidostā pie letes (atkal rinda), un vai ap to pašu laiku izlido arī citi reisi (visas rindas pieaug). Lidojot ārpus Šengenas vēl papildu minūtes rindā (ja tāda ir) pie pasu kontroles. Ja tas viss sakrīt, tad stunda tiešām ir minimums.
Laiku palīdz ietaupīt biznesa klase vai kādas citas privilēģijas, kas ļauj iet cauri ātrajai drošības kontrolei, iepriekšēja reģistrācija lidojumam un nododamās bagāžas neesamība. Tādā gadījumā var ierasties arī pusstundu pirms reisa.
To visu rakstīju, paturot prātā Rīgas lidostu, kas visā visumā ir maza un ērta. Tikšana līdz pieturai lielajās lidostas noteikti prasīs vairāk laika, bet laiku ietkemējoši faktori saglabāsies.

Atbildēt