pajautaa

Lattelecom superpiedāvājums

« previous entry | next entry »
Apr. 8., 2015 | 08:37 pm
posted by: sw in pajautaa

LTC tagad piedāvā akciju, Internets-3 optika + TV. Viņi bez maksas iedodot rūteri un dekoderi, interneta ātrums esot līdz 250 Mbit/s, publiskais Wi-Fi, interneta TV, piekļuve viņu filmu datubāzei. Šobrīd arī neesot līguma laušanas maksas. Viss prieks par 16 EUR/mēn., maksa fiksēta uz diviem gadiem. Ir kāds āķis, kāpēc no viņiem vajadzētu uzmanīties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {40}

putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Apr. 8., 2015 - 10:24 pm
#

mums jau ilgi ir šāda kombinācija, par datu piegādes ātrumu/kvalitāti sūdzību nav. vienīgi uzsita cemmi, kad kārtējo reizi pārslēdzu līgumu uz jauniem, labākiem nosacījumiem un strikti noprasīju kāda būs cena pie konkrētā aprīkojuma (opt, 2 tv, tel), tomēr 4€ par otru tv 'aizmirsa'. kad sāku skandalēt, uz 1! mēnesi iedeva apsolīto cenu, bet tālāk tomēr pilnā. iesākumā komunikācija bija ar atvainošanos, bet beigās jau diezgan uzbraucoša, kad pastāvēju uz to, ka esmu apčakarēta ar nepareizu info, noslēdzot līgumu uz 24 mēnešiem. līgumu parakstot nekur netiek uzrādīts par kādu tad tieši summu tas tiek noslēgts. beigās man apnika, uz ptac iet bija slinkums, tā nu maksāju pilnu cenu.

Atbildēt | Diskusija


silent wings

from: [info]sw
date: Apr. 8., 2015 - 11:09 pm
#

paldies! mums vajadzības pēc viņu pakalpojumiem ir tiiiik minimālistiskas, ka, cerams, iespēju kaut ko 'aizmirst' viņiem nebūs pārāk daudz :)

Atbildēt | Iepriekšējais