Par gaļas cepšanu.

« previous entry | next entry »
Apr. 5., 2015 | 06:51 pm
posted by: unpy in pajautaa

Cepeškrāsnī var likt iepriekš sasaldētu un tagad ne līdz galam atkusušu gaļas gabalu vai šis tomēr vispirms rūpīgi jāatkausē?

UPD. Paldies, visiem visu priecīgu, jautājums atrisināts, lēmums pieņemts, eju īstenot.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Apr. 5., 2015 - 06:56 pm
#

Ir gadījies ielikt ne līdz galam atkusušu un tas rada zināmas problēmas, proti, rūpīgāk jāmenedžē temperatūras režīms un cepšanas process, lai būtu drošs, ka iekša pilnībā izcepusies, be virskārta nav pārcepusies. Jo mazāks gabals, jo nepatikšanu riski mazāki.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]unpy
date: Apr. 5., 2015 - 06:57 pm
#

Aber, ja liek tajā cepjamkulē?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Apr. 5., 2015 - 07:02 pm
#

Tādas pieredzes (neatkususi gaļa+cepamkule) man nav, tāpēc nezinu, ko ieteikt.:(

Atbildēt | Iepriekšējais