pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 26., 2015 | 08:15 pm
posted by: samantta in pajautaa

Palīgā!

Mans angļu draugs pirmo reizi brauc uz Latviju (vecākiem atrādīties!). Tā kā pati nedzīvoju Latvijā jau vairāk kā 6 gadus, un esmu bijusi atpakaļ labi ja reizes 3, lūdzu ieteikumus, ko apskatīt, kur kas interesants notiek, ko būtu vērts parādīt? Būsim Rīgā 4 dienas, nekur pārlieku tālu no Rīgas negribās doties, turklāt izskatās, ka laiks ne pārāk labs.
Viens no variantiem ir doties uz Escape Room, kas izklausās interesanta izklaide, bet tā ir stunda.
Kur ir foršākās vietas, kur ieēst vai pasēdēt?
Mēs abi vecumā 25 - 30. Neesam klubu tusētāji, vairāk tā kaut kur pasēdēt ar labu mūziku un dzērieniem. Arī aktīvas izklaides labi der.
Protams, ka pagūglēšu arī, bet labprāt uzklausīšu personīgo pieredzi.

Liels paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {29}

from: [info]iguaana
date: Mar. 27., 2015 - 09:28 am
#

arī sasmējos par ''ne pārāk dārgo restorānu bibliotēka'' :D

bet- es arī piekrītu par ķemeru purvu vai arī piedavāju cenu tīreli- tur arī superforša laipa. tas ir netālu no ''lāču'' maiznīcas. ja jums ir auto, nav ilgi jābrauc, bet arī tā purva laipa ir burvīga. un ir dzirdēts, ka tajā ceptuvē ir ekskursijas un var uzcept savu maizīti vai vismaz ieiet veikaliņā saprikties labumus (nezinu gan kādas tās ekskursijas, bet gan jau interesanti)
vēl var braukt uz mangaļsalu, kas tepat vien, vecrīga un tornis noteikti.
man patīk branču idejas- illy, piens, ''la kanna'' vai pie sirmā un dreibanta ir uz bruņinieku ielas. ja gribas vakarā iedzer dzērienus, uzkost un palūrēt mierīgu hipsterdzīvi- tad pieminētais ''vest''. kaņepes centrs.. gaumes jautājums.. es laikam ar tur nevestu :)
fazenda ir forša gan baznīcas, gan nometņu ielā. pusdienām foršs ir ''terra'' uz blaumaņa ielas, ''austra'' uz baronielas. tokio city- skaļa un uzbāzīga mūzika, slāviska vide, bet nu tas varbūt mans subjektīvs viedoklis:)

Atbildēt | Diskusija


missalise

from: [info]missalise
date: Mar. 27., 2015 - 11:37 am
#

Tokio city pie Dabas muzeja man ne visai, jo tur tiešām likās skaļi, bet tajā, kas Vecrīgā pie Rīgas domes parasti pat visai mierīga atmosfēra, arī slāviskumu nemanīju.

Atbildēt | Iepriekšējais