pajautaa

sugar detox

« previous entry | next entry »
Jan. 17., 2015 | 05:34 pm
posted by: pikaczu in pajautaa

Luudzu iesakiet kaadus iedvesmojoszus blogus par to, kaa cilveeki tikuszi valjaa no cukura atkariibas un no cukura briivu recepszu lapas.
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

About go vegan

from: [info]spuldziite
date: Jan. 18., 2015 - 02:48 am
#

Rere, man tieši visas vegānās receptes krīt acis ar savu saldumu! Visi tie sojas pienu, jogurti, ogu un dateļu mušļi, viss internets pilns ar pārcukurotiem vegāniem ēdieniem. Pat vegānās pašteces veikalos pilnas ne vien ar rafinēto cukuru, bet arī ar kukurūzas sirupiem un molasēm un un un..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Pelēks krauklis

Re: About go vegan

from: [info]far_away
date: Jan. 18., 2015 - 10:58 am
#

Nu, vegāni tāpat kā nevegāni var ēst neveselīgi, ir visādi junk foods arī vegāniem, pat vegānu majonēze un burgeri. Es konkrēti ikdienā nelietoju sojas pienu, mušļus, sojas jogurtus, feikās gaļas u.t.t., gan tāpēc, ka nav veselīgi, gan tāpēc, ka liela daļa jāpērk speciālos veikalos, gan arī dārgi sanāk. Cukurs man mājās ir tikai svētkiem - kūkām, un reizēm, kad gatavoju tomātu zupu. Es vairāk biju domājusi par to, ka būdama vegāns, es nevaru ieiet veikalā un, garāmejot plauktam, paķert kūciņu, cepumu paku, biezpiena sieriņu vai šokolādes batoniņu, un mājās attapties, ka atkal visādi našķi sapirkti. Latvijā standarta lielveikalā ir maz pārtikas produktu (ja neskaita svaigus augļus, dārzeņus, garšaugus u.tml.), ko vegāns var nopirkt un kas būs neveselīgi. Bet, protams, arī vegāns var taisīt cukura pilnas kūkas u.tml., un, ja labi meklē, var atrast šokolādes vai cepumus, kas der arī vegāniem. Tikai tas viss prasa daudz vairāk laika un pūļu.

Atbildēt | Iepriekšējais