Dzērveņu sula

« previous entry | next entry »
Sep. 24., 2014 | 04:14 pm
posted by: digna in pajautaa

Kas notiks, ja es sabēršu dzērvenes sulu spiedē, sulu ieliešu pudelē un ielikšu ledusskapī? Cik ilgi tādu var glabāt un vai vispār var?
Kā var uztaisīt stipro, šķaidāmo dzērveņu sulu bez cukura? Internets man dod padomus tikai par morsu un saldām suliņām.

Sulu katla ar krāniņu nav un caur sietu es vairs nekad mūžā neko neberzīšu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Sep. 24., 2014 - 11:07 pm
#

es blendētu, caur marli izspiestu, (ja dzidru gribētu - bet man garšo biezs sulas), salietu plastmasas kastēs un iebāztu saldētavā un miers :D nudien neķēmotos ar burkām un co... - nervu čakars un arī visi vitamīni vējā :)

p.s. kaut kad šitā izpildījos ar aroniju sulu - izspiedu to un salēju tajos ledusgabalu taisāmajos maisiņos un saldētavā iekšā : tad ziemā ņem tik pa gabaliņam un pie tējas vai drinka ledus vietā - njamma...

Atbildēt