pajautaa

Veļasmašiņš ar žāvētāju

« previous entry | next entry »
Sep. 13., 2014 | 11:00 pm
posted by: gulafija in pajautaa

Dārgie cibiņi palīdziet! Vajag jaunu veļas mašīnu, ar dārgo nolēmām, ka vairs nekādu smirdīgu dvieļu rudeņos un pavasaros negribam, jo laikā kamēr nav pieslēgta apkure un drēbes dzīvoklī nevis žūst, bet sasmok.

Tapēc gribēšana ir pēc mašiņa ar žāvētāju, bet netieku gudra, kurš labāks. Izlasījos netu krustu šķērsu, bet varbūt kāds var padalīties ar pieredzi, kam jāpievērš uzmanība.. Ā un vēl man nav skaidrs, kapēc mašīna tērē ūdeni arī žāvējot veļu?

UPD tātad - nopirkām Elektrolux, jo beigās izrādījās, ka vannenei durvis tikai 58cm platas un visi kantori izņemot šo, veļenes ar žāvētājiem ražo min 60cm dziļas, kas tad nu mums neder. Pēc 1.5nedēļas lietošas esmu galīgi apmierināta, redzēs, kā būs kad saņemšu pirmo elektrības un ūdens rēķinu pēc mēneša darbināšanas. Bet veļa sanāk pūkaina, sausa un nekādu smirdīgo dvieļu mūsmājā vairs! Hurrrei :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

vecais indiānis džims

from: [info]jim
date: Sep. 14., 2014 - 12:53 am
#

tikko nopirku veļasmašīnu ar žāvētāju, lētākais normālais modlis, Indesit. ne par ko nesūdzos. cik palasīju pirms tam forumos, kalpo ilgi, problēmu nav. vienīgais, ko neesmu nočekojusi - cik tieši labi izžāvē, jo parasti nav pacietības gaidīt trīs žāvēšanas stundas, kamēr silts rudens, karinu pusžāvētu. un vēl nezinu, cik ļoti tā žāvēšana atsaucas uz elektrības patēriņu.

Atbildēt