pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 10., 2014 | 07:31 pm
posted by: lavendera in pajautaa

man šodien zvanīja čalis no Bites ar piedāvājumu 6 mēneši sakaru bez maksas un pēc tam 3-4 eiro + patērētais internets.
un vakarā es ieraugu šo: http://financenet.tvnet.lv/zinas/513897-tele2_cels_mobilo_sakaru_cenas

kādas atsauksmes par Biti, ir vērts uz turieni pārvākties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

*

from: [info]inese_tk
date: Jun. 11., 2014 - 12:37 am
#

es pārbēgu no Tele2 (ZZ) uz Biti pirms, hmm, es vairs neatceros kad, bet kādu laiku atpakaļ. galvenais iemesls bija 1) attieksme pret klientu; 2) cena. man besīja Tele2 ignorance kad bija vairākas reizes totāli nokrašojuši sakari (ilgstoši) un viņi vispār pat neatvainojās. salīdzinājumam Bitei bija problēmas pērnvasar Dziesmu svētku gala koncerta laikā. es tobrīd ilgi nesekmīgi centos sazvanīt biedrus. un ko domājies - neilgi pēc dziesmu svētkiem man pastnieks atnesa paciņu - tajā bija Birutas Ozoliņas disks un atvainošanās no Bites par sakaru traucējumiem. diezgan būtiska atšķirība...

tā pārspīlētā čomošanās varbūt man arī ne visai, bet arī ne tā, ka baigi traucētu. ir gan bijis ka pamodina dzimšanas dienas rītā ar to savu apsveikumu, bet tas nu tā :D nekādu spamus nesūta, par pārklājumu sūdzību nav, maksāju mēnesī vismaz 2x mazāk nekā man izmaksāja ZZ...

patīk ka "vaukšķ" kad zvana uz paaugstinātas maksas numuriem, patīk ka sūta sms par neatbildētajiem zvaniem, kad kāds zvanījis kamēr tel bijis izslēgts. patīk ka sūta sms par rēķinu.

kas vēl - ā vēl, vismaz man, liels pluss liekas ka no viņu lapas var sūtīt sms Bites tīklā un vienā sms var rakstīt 394 simbolus. tas ir ļoti ērti. Tele2 var tikai 143, turklāt Tele2, atšķirībā no Bites, neatbalsta garumzīmes (es gan sen neesmu sūtījusi, varbūt tagad atbalsta, bet agrāk noteikti neatbalstīja).
kas attiecas uz Tele2, viņi joprojām regulāri zvana un uzbāžas ar saviem pakalpojumiem.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Jun. 11., 2014 - 01:56 pm
#

Mārim arī zvana un uzbāžas, bet man vairākas reizes gadā zvana Bite. :) Garumzīmes Tele2 interneta īsziņas aizvien neatbalsta, taču, salīdzinot ar to, kāda kopumā attieksme un serviss bija pirms gadiem, tagad viss liekas krietni uzlabojies un man nav vēlēšanās nekur pāriet, jo īpaši ņemot vērā to, ka šobrīd esošais tarifu plāns man ir ideāli piemērots un atbilst pilnīgi visām manām prasībām. Arī pēc gudriem.lv salīdzinājuma tas sanāk maniem telefonlietošanas paradumiem atbilstošākais.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]diskurss
date: Jun. 14., 2014 - 11:45 pm
#

tiesa, īsziņas no bites lapas nesen drusku sabojājās - viņām tagad beigās karinās klāt spams

Atbildēt | Iepriekšējais