pajautaa

Brīvdabas muzeja gadatirgus bez sastrēgumiem

« previous entry | next entry »
Jun. 4., 2014 | 11:22 pm
posted by: smille in pajautaa

Jautājums par pieredzi.. Oficiāli Brīvdabas muzeja gadatirgus sākas 9:00, gribam izsprukt no lieliem pūļiem, bet drusku izbaudīt amatnieku veikumu.

Interesē: (1) vai ap 9 citus gadus ir sastrēgumi vai arī tie veidojas vēlāk? (2) Vai tik agri tur maz kas ir, vai arī labāk plānot uz kādiem 10, 11? Un (3) kur visprātīgāk likt mašīnu, ja pēc tam plāns doties uz Saulkrastiem un būsim ģimene ar bērnu ratiem (t.i. vēlams, lai var ar ratiem tikt līdz tam tirdziņam nevis kāds īsais ceļš caur krūmiem). Esam redzējuši ka liek gar šosejas malu, bet vai tas ir vienīgais/labākais variants?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

Strēlniece

from: [info]str
date: Jun. 4., 2014 - 11:45 pm
#

Īstie maniaki jau pavisam agrāk brauc. Nezinu par sestdienu, svētdien kad bijām , auto likām otrā šosejas pusē, tur starp ēkām stāvvieta

Atbildēt


A

from: [info]klusums
date: Jun. 4., 2014 - 11:48 pm
#

1. Veelaak
2. Ja saakas 9:00, tad visiem amatniekiem jaabuut gataviem 9:00. Noteikumi.

Atbildēt | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jun. 5., 2014 - 09:29 am
#

Šitā, jā.

+ vēlams atlikt noteiktu skaidrās naudas daudzumu pēc pieredzes, lai nesanāk tā, ka gribas visu, sapērkas, un tad nav kur likt :)

Atbildēt | Iepriekšējais


traffico

from: [info]traffico
date: Jun. 4., 2014 - 11:50 pm
#

Pilns ir praktiski vienmēr. No Pleskavas šosejas puses vienīgā iespēja paliek maksas stāvvieta tuvāk galvenajai ieejai vai arī tā pati šosejas mala (kaut kāda kustība tur notiek). Var meklēt arī kaut kur no Berģu ieejas, bet to galu nezinu).

Atbildēt


gribu_gribu

from: [info]gribu_gribu
date: Jun. 5., 2014 - 07:11 pm
#

Garkalnes novada pašvaldības teritorijā Brīvības gatve 455 var nolikt auto,un līdz muzejam aizčāposi minūtēs sešās. Līdz šim viss ir bijis ok.

Atbildēt