pajautaa

ātrie kredīti

« previous entry | next entry »
Jan. 8., 2014 | 02:20 pm
posted by: ziedinjsh in pajautaa

Iespējams, ka šeit iegūšu atbildi iz dzīves.

Tātad, kas notiek, ja tiek nokavēts kredīta atmaksas datums, bet nauda tiek atmaksāta apmēram pēc divām nedēļām? Cik ilgi šāds "darījums" paliek sliktajā kredītvēsturē?
Un vai tā ir tiesa, ja reiz esi ņēmis ātros kredītus, tad neko nopietnu (dzīvoklis, mašina, studiju kredīts) vairs nevar paņemt?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Jan. 8., 2014 - 08:09 pm
#

bankas nelabprāt izsniedz kredītus, ja pie viņiem ir tavs algas konts un tu esi ņēmis ātros kredītus vai ieslīdējis overdraftā pēdējo 6 mēnešu laikā. overdrafts vēl ir nosacīti, ir starība vai tu esi ticis pie -20Ls un nākamajā dienā saņēmis algu vai arī alga tev knapi nosedz mūžīgo overdraftu, bet nu ātrie kredīti ir kā sērga, 90% gadījumos tev banka atteiks normālu kredītu, ja esi šo mistisko 1 santīmu pārskaitījis smskredītam.

Atbildēt | Diskusija


A

from: [info]klusums
date: Jan. 8., 2014 - 09:29 pm
#

"90% gadījumos tev banka atteiks normālu kredītu, ja esi šo mistisko 1 santīmu pārskaitījis smskredītam"
Uz kāda pamata? (Kad nekādi nesmukumi nav sataisīti, viss smuki samaksāts.)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Jan. 8., 2014 - 10:57 pm
#

SMSkredītus ņem tie, kuriem bankas nedod overdraftu/patēriņu kredītu, viņu nosacījumi tak ir drausmīgi un tie skaitās kā pēdējā cerība. banka šos ņēmējus visus izskata kā aizdomīgus, neatkarīgi no tā, vai tu esi vērsies bankā ar lūgumu pēc īstermiņa aizdevuma un saņēmis attiekumu vai devies pa taisno pie SMScredit vai līdzīgas iestādes.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]aivars
date: Jan. 9., 2014 - 08:34 am
#

Man banka ļoti labprāt dod overdraftu un dažāda veida kredītus, pati regulāri piedāvājas. Bet es īstermiņam ņemu tikai ātros kredītus, jo tie ļoti disciplinē ar saviem zvērīgajiem noteikumiem. Parēķināju, ka kredītkartes overdraftu komisijās gada laikā pirms tam pakāsu tik zvērīgas summas, mūžīgā mīnusā dzīvojot, ka labāk visu salikt pa nullēm un kādu ātro milzu vajadzības gadījumā aizņemties.

Es teiktu, ka šis ir ļoti atkarīgs no algas lieluma un ikmēneša konta apgrozījuma. Ja iet runa par atalgojumu virs vidējā, bankas jau nu ļoti nāk pretī ar vēlmi palīdzēt vēl lielākos parādos iekrist un nekādi ātrie kredīti viņus nebiedē.

Atbildēt | Iepriekšējais